آشپزی

طرز تهیه اسنک گوشت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه میان وعده های گوشتی

گوشت صبحانه یکی از انواع غذاهای لذیذ و بین المللی است که در سرتاسر خاورمیانه طرفداران زیادی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میان وعده های گوشتی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 400 گرم
فلفل 1 عدد کوچک
پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پنیر ورقه شده کافی
نان تست در مقادیر کافی
سس گوجه کافی
نمک، فلفل و پاپریکا کافی
تخم گشنیز، زردچوبه و پودر سیر کافی

طرز تهیه میان وعده های گوشتی

مرحله اول

برای تهیه یک غذای لذیذ گوشت در ابتدای کار گوشت را با کمی آب، روغن مایع، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم گشنیز، زردچوبه و پودر سیر در قابلمه مناسبی ریخته و روی آن قرار می دهیم. آتش.

مرحله دوم

حالا پیاز داغ را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد. وقتی گوشت کاملاً آماده شد فلفل را ریز خرد کنید سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.

سطح سوم

حالا پخت را ادامه می دهیم تا رب گوجه کاملا سرخ شود و بوی خامی آن از بین برود. حالا فلفل سیاه را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن گرفته شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری سس کچاپ روی نان تست بریزید و با قاشق روی آن بریزید سپس برش های پنیر را از وسط نصف کنید و نیمی از آن را روی هر نان قرار دهید. حالا مقداری از گوشت را روی نان تست بریزید.

مرحله پنجم

بعد یک تکه نان برشته را روی گوشت قرار می دهیم سپس ساندویچ ساز را روشن می کنیم تا کاملا داغ شود. حالا نان تست ها را در دستگاه قرار دهید و بگذارید اسنک ها به مدت پنج دقیقه کباب شوند.

مرحله ششم

بعد از این مدت اسنک های گوشتی را از دستگاه خارج کرده و در ظرف مورد نظر خود قرار می دهیم. در آخر روی لقمه ها را با سس کچاپ، سس خردل و سس سفید تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا