طرز تهیه اسپاگتی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه اسپاگتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه اسپاگتی
اسپاگتی یکی از معروف ترین غذاهای ایتالیایی است که در تمام دنیا به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسپاگتی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
فلفل | 1 قطعه |
قارچ | 500 گرم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
ماکارونی | 500 گرم |
آبلیموی تازه | ½ لیموترش تازه |
اب | ⅓ لیوان |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
پودر سیر، فلفل قرمز و چاشنی گوجه فرنگی | کافی |
طرز تهیه اسپاگتی
مرحله اول
برای تهیه اسپاگتی ایتالیایی ابتدا گوشت را ریز خرد می کنیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و چرخ می کنیم. سپس فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را می شوییم و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم.
مرحله دوم
حالا قارچ را شسته و ورقه ای برش می دهیم و بعد فلفل را شسته و نگینی خرد می کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.
سطح سوم
در این مرحله پیاز را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا پیاز قرمز و طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا پودر سیر، فلفل قرمز و چاشنی گوجه فرنگی را به مواد اسپاگتی اضافه کنید، سپس دوباره تفت دهید تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. سپس پوره گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و پخت را ادامه می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله که بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت و رنگ آن روشن شد فلفل سیاه را اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس قارچ را به مواد اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.
مرحله ششم
حالا برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ ها، آب لیموترش تازه را اضافه کنید، سپس آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس می گذاریم آب اضافی مواد کاملا تبخیر شود سپس یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله 1 قاشق چایخوری نمک به همراه مقداری زردچوبه و روغن مایع به آب اضافه می کنیم سپس اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. سپس اسپاگتی ها را به دو قسمت تقسیم کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه می دهیم اسپاگتی بیشتر از زمان پخت معمول در آب جوش بماند تا مغزها کاملا پخته و نرم شوند. سپس وقتی اسپاگتی ها کاملا پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس اسپاگتی ها را در آبکش ریخته و آبکشی کنید.
مرحله نهم
در این مرحله می گذاریم آب اضافی اسپاگتی ها کاملا کشیده شود سپس روی آن روغن می ریزیم و هم می زنیم تا روغن به اسپاگتی بمالد و از چسبیدن آن جلوگیری کند. سپس اسپاگتی را در ظرف دلخواه خود می ریزیم.
مرحله دهم
در آخر مخلوط گوشت چرخ کرده و قارچ را روی اسپاگتی بمالید و در صورت تمایل با برگ ریحان و گوجه گیلاسی تزئین کنید. در آخر اسپاگتی را با سالاد مورد نظر سرو می کنیم. نوش جان.
5
2