آشپزی

طرز تهیه اسپاگتی سیر و کره با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه اسپاگتی سیر و کره را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه اسپاگتی با سیر و کره

اسپاگتی با سیر و کره یکی از غذاهای ساده و لذیذ ایتالیایی است که با دستور پخت های مختلف قابل تهیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسپاگتی با سیر و کره در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
ماکارونی 300 گرم
کره 30 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 قرص
آویشن 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
جعفری یا ریحان برای تزئین

طرز تهیه اسپاگتی با سیر و کره

مرحله اول

برای تهیه اسپاگتی با سیر و کره در ابتدای کار یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به جوش بیاید. سپس نمک را به قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا در آب حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد اسپاگتی ها را داخل قابلمه می ریزیم. معمولا روی بسته بندی اسپاگتی زمان پخت درج شده است، شاید اگر زمان پخت مشخص نشده باشد، صبر کنیم تا اسپاگتی کاملا نرم شود.

سطح سوم

بعد از حدود 10-15 دقیقه اسپاگتی کاملا نرم می شود. سپس نصف پیمانه آب را در قابلمه بردارید و کنار بگذارید سپس اسپاگتی را در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن کشیده شود.

مرحله چهارم

در این مرحله ظرف مناسبی را روی اجاق گذاشته و روغن را به آن اضافه می کنیم. سپس کره را کمی زمان می دهیم تا آب شود سپس سیر را ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سیر را کمی تفت می دهیم تا عطر آن حس شود سپس آویشن و پودر فلفل قرمز را به همراه روغن زیتون اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با سیر مخلوط شوند. سپس اسپاگتی آبکش شده را به تابه اضافه کنید.

مرحله ششم

در این مرحله نصف لیوان آب برای اسپاگتی اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا آب داخل ماهیتابه جذب شود. پس از آماده شدن اسپاگتی، پارمزان و جعفری خرد شده را اضافه کرده و سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا