آشپزی

طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت

میت اسپرینگ رول یکی از غذاهای ساده بین المللی است که به عنوان پیش غذا نیز برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله مناسب است. طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 400 گرم
پیاز 1 قطعه
فلفل 1 قطعه
قارچ 8 عدد
خمیر رشته فرنگی 1 بسته
پیتزا با پنیر کافی
ذرت کنسرو شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
پودر فلفل سیاه و پودر سیر کافی

طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت

مرحله اول

من آماده می کنم اسپرینگ رول گوشت خانگی در ابتدای کار گوشت را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم سپس در چرخ گوشت می گذاریم و چرخ می کنیم. سپس فلس های پیاز را برداشته و ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا پیاز طلایی و کاراملی شود. سپس زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را داخل تابه می ریزیم و به پخت ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.

مرحله چهارم

حالا قارچ ها را شسته سپس به قطعات درشت خرد کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. حالا به پخت ادامه می دهیم تا آب اضافی قارچ تبخیر شود. سپس ذرت ها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله فلفل را شسته سپس سنگ های کوچک می کنیم و به همراه ذرت به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و تفت را ادامه می دهیم تا بوی خامی فلفل از بین برود.

مرحله ششم

حالا رب گوجه فرنگی را به مواد متوسط ​​اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ آن روشن شود. سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم مواد به مدت 15 دقیقه روی آتش بماند.

مرحله هفتم

در این مرحله بعد از این مدت حرارت را خاموش می کنیم و می گذاریم مواد متوسط ​​کاملا خنک شوند سپس پنیر پیتزا را اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله هشتم

حالا یک پوسته از خمیر رشته را روی پیشخوان می گذاریم سپس مقداری از مواد میانی را در ابتدای خمیر می ریزیم و گرد می کنیم و روی آن را با کمی زرده تخم مرغ می پوشانیم و روی آن را کنجد می پاشیم.

مرحله نهم

در این مرحله تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن مایع را به اندازه ای اضافه می کنیم که رول های گوشتی در آن شناور نشوند و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود و بعد از آن رول ها را داخل روغن می ریزیم.

مرحله دهم

در آخر رول های گوشت را کاملا سرخ می کنیم سپس روی دستمال مخصوص آشپزخانه می چینیم تا چربی اضافی آن گرفته شود. در آخر اسپرینگ رول گوشت را با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا