آشپزی

طرز تهیه اسکندر کباب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه اسکندر کباب

اسکندر کباب یکی از کباب های ترکی خوشمزه و دلچسب است که طعمی بی نظیر و عالی دارد و به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود.این کباب خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب، شیک و پرطرفدار است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه اسکندر کباب برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت فیله گاو 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
روغن زیتون 3 تا 4 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 4 عدد
نمک و فلفل کافی
فلفل سبز 4 عدد
گوجه های خرد شده 2 عدد
نان بربری کافی
ماست به مقدار مورد نظر
جعفری، نعناع و ریحان به مقدار مورد نظر
خيار شور به مقدار مورد نظر

طرز تهیه اسکندر کباب

مرحله اول

من آماده می کنم اسکندر کباب ابتدا فیله گاو را به صورت ورقه های بسیار نازک برش دهید، می توانید از نوارهای نازک گوشت نیز استفاده کنید، برای تهیه اسکندر کباب ترکی می توانید به جای گوشت از مرغ یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

مرحله دوم

سپس پیاز را پوست گرفته و بشویید و روی رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید و روی گوشت ها بریزید سپس روی گوشت ها روغن زیتون بریزید و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه یا قرمز به گوشت ها اضافه کنید.

سطح سوم

سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده تا طعم و عطر آن ها مخلوط شود و سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت استراحت کند و طعم دار شود، در این مدت سس را آماده کنید.

مرحله چهارم

برای سس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و با هم تفت دهید سپس گوجه هایی را که قبلا شسته اید با رنده ریز رنده کنید.

مرحله پنجم

سپس گوجه فرنگی های پوره شده را داخل ماهیتابه می گذاریم و تفت می دهیم تا مقداری آب آن گرفته شود، سپس کمی نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم، سپس درب آن را می بندند و حرارت را کم می کنند و می گذارند 20 دقیقه بپزد. با یکدیگر.

مرحله ششم

سپس در تابه کوچکی مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود و چند حلقه گوجه فرنگی را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید و سپس مقداری فلفل را در روغن داغ سرخ کنید و از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. اجازه دهید.

مرحله هفتم

سپس یک ماهیتابه چدنی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، می توانید از تفلون هم استفاده کنید، کمی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد گوشت های طعم دار شده را در آن سرخ کنید، سپس آن ها را برگردانید و طرف دیگر را هم بپزید. آن را هم سرخ کنید.

مرحله هشتم

دقت کنید چون گوشت را خیلی نازک برش میزنید و با آب پیاز نرم میشوند خیلی سریع میپزند و بعد از اینکه گوشت خوب سرخ شد و گوشت پخته شد آن را از روی حرارت بردارید و سپس مقداری نان بربر را داخل آن برش دهید. قطعات کوچک

مرحله نهم

سپس نان ها را در ظرف مناسبی بریزید و سپس در تابه ای کوچک روی حمام آب و روی اجاق گاز آب کنید و روی نان ها بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس سس گوجه فرنگی را روی نان ها بریزید. .

مرحله دهم

حالا گوشت ها را روی سس بریزید و سپس گوجه فرنگی های ورقه شده و فلفل های سرخ شده را روی و اطراف گوشت ها بچینید، سپس به سلیقه و سلیقه خود می توانید دوباره کمی کره آب شده روی گوشت ها، گوجه فرنگی و فلفل ها بریزید.

مرحله یازدهم

سپس روی ظرف اسکندر کباب را با چند برگ جعفری و شوید و ریحان تازه تزئین کرده و در ظرفی دیگر مقداری ماست سفت بریزید و روی آن مقداری گردوی آسیاب شده بریزید و مقداری خیار شور را حلقه حلقه کنید و در ظرف بچینید. در آخر اسکندر کباب را با برنج زعفرانی، سالاد، ماست، ترشی، دارچین و تزیین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا