آشپزی

طرز تهیه املت اسپانیایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه املت اسپانیایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه املت اسپانیایی

املت اسپانیایی یکی از انواع تنقلات کافه ای خوشمزه است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه املت اسپانیایی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
یک تخم مرغ 3 عدد
قارچ 8 عدد
کره 25 گرم
فلفل سبز 1 قطعه
فلفل 1 قطعه
گوجه فرنگی های متوسط 2 عدد
ژامبون، گوشت یا مرغ 6 برگ
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه املت اسپانیایی

مرحله اول

برای تهیه یک املت اسپانیایی خوشمزه و ساده، اولین قدم این است که قارچ ها را بشویید، سپس آنها را ورقه ای برش دهید. بعد فلفل سبز و فلفل را شسته سپس فلفل سبز را به اندازه ساقه برش می دهیم.

مرحله دوم

حالا دانه های داخل فلفل را بیرون می آوریم سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس گوجه فرنگی را شسته سپس پوست آن را کاملا جدا کرده و به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس برش های ژامبون را روی تخته گوشت قرار می دهیم سپس به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم.

مرحله چهارم

حالا سینی فر را با کمی روغن چرب کنید، سپس قارچ، فلفل، ژامبون، فلفل سبز و گوجه فرنگی را در سینی بچینید، سپس در صورت تمایل نمک و فلفل بپاشید.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ را در ظرف مناسبی اضافه می کنیم سپس با چنگال هم می زنیم تا قوام تخم مرغ از انعقاد خارج شود سپس تخم مرغ را در سینی فر روی مواد املت می ریزیم و خوب هم می زنیم.

مرحله ششم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس اجازه می دهیم املت به مدت 7 تا 10 دقیقه در فر بماند تا بپزد. اگر فر ندارید ابتدا ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید سپس روغن را به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه دهید کره آب شود سپس قارچ ها را در تابه بریزید و روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب اضافی قارچ ها خارج شود. سپس فلفل را همراه با فلفل سبز در تابه می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا به پخت ادامه می دهیم تا بوی خامی فلفل سیاه از بین برود. سپس گوجه فرنگی ها را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و سپس تفت دهید و پاها را اضافه کنید و پس از سرخ شدن، نمک و فلفل را اضافه کنید.

مرحله نهم

در این مرحله مواد املت را با هم مخلوط می کنیم سپس در ظرفی جداگانه تخم مرغ را می زنیم تا گلوله های آن گرفته شود سپس داخل تابه می ریزیم و درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم املت خودش را بگیرد.

مرحله دهم

حالا وقتی یک طرف املت کاملا سرخ شد املت را برمی گردانیم سپس می گذاریم ظرف دیگر هم کاملا سرخ شود. توجه داشته باشید که در هنگام پخت املت اسپانیایی باید درب تابه کاملا بسته باشد.

مرحله یازدهم

سرگرمی روز بعد از 7-10 دقیقه املت را از فر خارج کرده سپس از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر این املت خوشمزه را با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا