طرز تهیه املت تن ماهی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه املت تن ماهی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه املت با ماهی تن
املت تن ماهی یکی از غذاهای ساده و لذیذ ایرانی است که با ترکیب های مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه املت با ماهی تن برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
کنسرو تن | 1 جعبه |
فلفل | 2 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
قارچ | 200 گرم |
جعفری | 1 اتصال کوچک |
روغن مایع، نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه املت با ماهی تن
مرحله اول
برای تهیه املت ماهی تن، اولین قدم این است که ماهی تن را پس از پخت در آبکش بریزید، سپس اجازه دهید روغن اضافی آن خارج شود. در مرحله بعد فلفل را می شوییم، سپس آن را به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا قارچ را می شوییم سپس خشک می کنیم و ورقه می کنیم. بعد جعفری را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس جعفری را ریز خرد کنید.
سطح سوم
در این مرحله فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را شسته و ریز خرد می کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم سپس پیاز را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود سپس فلفل را همراه با قارچ در تابه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم. سپس مواد را تفت می دهیم تا قارچ و فلفل کاملا سرخ شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله ماهی تن را به مخلوط سبزیجات اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. سپس جعفری را به مخلوط ماهی تن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ جعفری تغییر کند.
مرحله ششم
حالا تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا ساختار تخم مرغ از لخته خارج شود. در مرحله بعد تخم مرغ را به مواد تن ماهی اضافه کنید سپس مخلوط کنید.
مرحله هفتم
در آخر اجازه دهید املت روی آتش بماند تا تخم مرغ شکل خودش را بگیرد و سفت شود. در آخر املت تن ماهی را در بشقاب مورد نظر بریزید سپس با نان بربر یا سنگک تازه سرو کنید. نوش جان.
5
2