آشپزی

طرز تهیه املت شاک شوکا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه املت شک شوکا

املت کلبه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار تونسی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه املت شک شوکا برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
روغن زیتون 1 و نیم قاشق غذاخوری
یک پیاز کوچک 1 عدد کوچک
فلفل قرمز و سبز ½ فلفل سبز و قرمز
سیر 2 تا 4 قرص
گوجه فرنگی 400 گرم
گشنیز برای تزئین
اب ½ فنجان
فلفل سیاه و زیره ½ قاشق چایخوری
بذر گشنیز 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل قرمز و سیاه کافی

طرز تهیه املت شک شوکا

مرحله اول

برای تهیه املت شاک شوکا تونسی ابتدا فلفل ها را بشویید سپس به صورت سنگ های ریز خرد کنید. سپس گوجه فرنگی را شسته و پوست آن را جدا کرده و ریز رنده می کنیم.

مرحله دوم

حالا سیر و پیاز را پوست بگیرید سپس بشویید و ریز خرد کنید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن زیتون داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود.

سطح سوم

در این مرحله پیاز، فلفل و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید سپس تفت دهید تا مواد نرم شوند. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوجه ها کمی سرخ شوند.

مرحله چهارم

حالا رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید سپس تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ رب گوجه فرنگی روشن شود. سپس فلفل سیاه را به همراه نمک، فلفل قرمز، زیره و فلفل قرمز به پوره گوجه فرنگی اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم گشنیز را به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود و سرخ شوند. سپس آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه بجوشد.

مرحله ششم

حالا بعد از گذشت این مدت که آب گوجه اضافی گرفته شد، تخم مرغ ها را به تابه اضافه کنید، سپس درب تابه را ببندید و اجازه دهید تخم مرغ ها بدون هم زدن بپزند. سپس گشنیز را می شوییم.

مرحله هفتم

در نهایت وقتی املت آماده شد، حرارت را خاموش کنید، سپس درب ظرف را بردارید. سپس گشنیز را به قطعات کوچک برش داده و روی املت بریزید و با نان تازه سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا