طرز تهیه بادمجان سوخاری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه بادمجان سرخ شده
بادمجان سرخ شده یک پیش غذای خوشمزه و ساده مناسب برای پذیرایی و مهمانی است، طرز تهیه این پیش غذای خوشمزه بسیار آسان و راحت است و با کمترین مواد موجود تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه بادمجان سرخ شده برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بادمجان | 4 تا 5 عدد |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
ارد | 1 فنجان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | کافی |
نمک، فلفل، زردچوبه | کافی |
پودر سیر، نعنا خشک | کافی |
زعفران آب پز | کافی |
روغن مایع | کافی |
طرز تهیه بادمجان سرخ شده
مرحله اول
برای تهیه بادمجان های سرخ شده خوشمزه ابتدا بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید تا کلاهک بادمجان جدا نشود سپس از طول برش بزنید و بادمجان ها را به 6 قسمت تقسیم کنید.
نکته: برش ها باید به گونه ای باشد که هر 6 قسمت کلاهک آویزان شود.
مرحله دوم
سپس بادمجان ها را در ظرف آب نمک بریزید و درب ظرف را ببندید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا نیم ساعت کاملاً در آب نمک فرو رفته و تلخی آن از بین برود.
سطح سوم
سپس در ظرفی تخم مرغ ها را خوب بزنید تا گلوله شوند، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زنجبیل خشک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا به مقدار دلخواه زعفران را در مقدار کمی آب جوش بریزید و بگذارید بجوشد تا عطر زعفران گرفته شود سپس به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زعفران کاملا در مخلوط پخش شود.
مرحله پنجم
در ظرف دیگری آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، بهتر است آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و آرد سوخاری را در ظرف دیگری بریزید.
مرحله ششم
سپس پس از مدت زمان مشخص شده بادمجان ها را از آب نمک خارج کرده و آبکشی کرده و بدون خشک شدن در مخلوط آرد و نشاسته بغلتانید تا تمام سطح آن با آرد آغشته شود.
مرحله هفتم
سپس بادمجان ها را همراه با تخم مرغ و ادویه ها در کاسه ای فرو کنید و کمی نگه دارید تا همه قسمت ها با ادویه ها پوشانده شود سپس آنها را در آرد سوخاری بغلتانید و خوب بغلتانید.
مرحله هشتم
سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه ای روغن در آن بریزید که داغ شود، سپس بادمجان ها را با پودر سوخاری پاشیده شده در روغن سرخ کنید.
مرحله نهم
بعد از اینکه یک طرف بادمجان سرخ شد و رنگ آن طلایی شد آن را برمی گردانیم تا تمام قسمت های بادمجان کاملا سرخ شود سپس از روی آتش برمی داریم. در نهایت بادمجان سرخ شده را در بشقاب مناسبی چیده و دور آن سیب زمینی سرخ شده ریخته و با سس کچاپ سرو می شود.