طرز تهیه باقلوا بورما +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه باقلوای برمه ای
باقلوا برمه ای یکی از شیرینی های ترکی خوشمزه و منحصر به فرد است که بسیار راحت و سریع با حداقل مواد موجود تهیه می شود.معرفی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلوای برمه ای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز باقلوا برمه | |
رشته باقلوا | 1 بسته معادل 15 عدد |
گردو آسیاب شده | 1 فنجان |
کره یا مارگارین | 150 گرم |
روغن مایع | نصف فنجان |
مواد لازم شربت | |
قند | 3 لیوان |
اب | 3 و نیم لیوان |
لیموی تازه | 1 برش نازک |
طرز تهیه باقلوای برمه ای
مرحله اول
ابتدا برای تهیه شربت در قابلمه ای مقداری آب بریزید و سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس مخلوط را مدام هم بزنید تا قبل از اینکه آب بجوشد شکر کاملا حل شود. و خجالت نکش
مرحله دوم
سپس یک لیموترش تازه را پوست کنده و یک دایره نازک از آن برش دهید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید، وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید 20 دقیقه بجوشد و به غلظت و غلظت مناسب برسد.
سطح سوم
بعد از اینکه شربت غلیظ شد و عطر لیمو در آن پخش شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا باقلوا درست شود. . قرار دادم.
مرحله چهارم
وقتی کره آب شد روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس خمیر رشته را روی سطح صافی گذاشته و با برش طولی به دو قسمت برش دهید و به طور مساوی تقسیم کنید.
مرحله پنجم
بعد یک تکه رشته بردارید و روی سطح آن پهن کنید و یک قاشق از مخلوط کره و روغن را روی آن بریزید و با قلم مو روی آن بریزید سپس یک چوب نازک به پهنای رشته یا ظرفی مشابه دیگر روی خمیر رشته قرار دهید. دادن
مرحله ششم
سپس قسمتی از رشته را تا کنید تا یک سوم خمیر رشته روی بقیه قرار گیرد، سپس مقداری گردوی آسیاب شده بپاشید، سپس با استفاده از یک چوب باریک خمیر رشته را گرد کنید و سپس دو گوشه آن را گرد کنید. از رول به سمت وسط.
مرحله هفتم
در این روش رول باقلوا را تا می زنیم سپس چوب باریک را از داخل رول می کشیم و سپس در تابه یا ظرف مناسب فر می چینیم و همه باقلواها را به همین صورت درست می کنیم و داخل تابه می ریزیم سپس اضافه می کنیم. روغن و روغن باقی مانده را روی باقلوا بریزید.
مرحله هشتم
سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید کیک ها به مدت 20 تا 25 دقیقه خوب بپزند تا سطح آن طلایی شود و سپس سینی را از فر خارج کنید.
مرحله نهم
سینی را با باقلواها در دمای محیط قرار دهید و بلافاصله شربت خنک شده را روی باقلواها بریزید و اجازه دهید شربت کاملا جذب کیک ها شود، پس از سرد شدن باقلواها را به آرامی از سینی خارج کنید.
مرحله دهم
سپس باقلواها را در ظرف دیگری بریزید و مقداری پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، تکه های فندق و خلال بادام بریزید و روی آن ها را تزئین کنید و سپس در یخچال بگذارید به مدت 1 تا 2 ساعت استراحت کند و شربت سفت و غلیظ شود و در آخر برمه را بگذارید. باقلوا را در بشقاب مناسب بریزید و این دسر شیک و خوشمزه را با چای سرو کنید.