طرز تهیه باقلوا یخچالی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه باقلوای سرد
باقلوای سرد یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و سرو آن بسیار راحت و شیک است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه باقلوای سرد برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی | |
آجیل مورد نظر | 1 لیوان و نیم |
شهد | 3 قاشق غذاخوری |
میدان کادایف | 300 گرم |
کره | 100 گرم |
مواد لازم برای شهد | |
قند | 1 فنجان |
اب | نصف فنجان |
گل سرخ | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز غلیظ | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه باقلوای سرد
مرحله اول
به طرز تهیه باقلوای سرد ابتدا مقداری آجیل دلخواه را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، مغزها را مخلوط کرده و تفت دهید و پس از تفت دادن همه قسمت های آنها، تابه را از روی حرارت بردارید و مغزها را در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله دوم
سپس 3 قاشق شهد غلیظ به آن ها اضافه کنید و هم بزنید سپس سلفون را باز کنید و مواد مغز را داخل آن بریزید و گرد کنید و در فریزر بگذارید و بگذارید سفت و غلیظ شود.
سطح سوم
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن آب شود سپس کادایف ها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند و خوب سرخ شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا کادایف ها کمی قهوه ای شوند. دارم گرم میشم
نکته:
به جای کادایف می توانید از شرع استفاده کنید، اما به جای شهد در آن باید عسل اضافه کنید.
مرحله چهارم
سپس 2-3 قاشق شهد را به کدایفه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس سلفون را روی سطح صافی باز کرده و کادایفه را داخل آن بریزید و کاملا پهن کنید تا ضخامت آن در همه قسمت ها یکسان شود و به شکل مستطیل درآید.
مرحله پنجم
سپس آجیل های رول شده را روی آن چیده و با سلفون کادایف ها را گرد کرده و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود و سفت شود سپس از یخچال خارج کرده و به قطعات مساوی برش می دهیم.
مرحله ششم
سعی کنید برش هایی به عرض حدود 2 سانتی متر روی رول ایجاد کنید، بعد از برش سلفون را از روی شیرینی بردارید و در ظرفی بریزید و کنار بگذارید، سپس در ظرفی مقداری شکر بریزید تا شهد درست شود.
مرحله هفتم
سپس آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا مخلوط شوند و مخلوط کمی غلیظ شود سپس با برس آغشته به آبلیمو هر چند دقیقه یکبار اطراف قابلمه را تمیز کنید تا شربت تمام شود. کت قند نزنید
مرحله هشتم
سپس به ذائقه خود مقداری گلاب به شربت اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب پخش شود سپس مقداری زعفران آب پز شده را روی شربت بریزید و هم بزنید تا رنگ زعفران داخل شربت مشخص شود و عطر آن مشخص شود. طعم را به شربت اضافه کنید
مرحله نهم
شربت را باید نیم ساعت به آرامی بجوشانید تا غلیظ شود و حالتی شبیه به عسل پیدا کند، سپس شربت را روی کیک ها بریزید و به سلیقه خود پودر پسته یا خلال پسته، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده یا خلال هایی بپاشید. با بادام