طرز تهیه بال مرغ عسلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه بال مرغ عسلی
بال مرغ عسلی یکی از انواع فست فودهای ساده و خوشمزه است که با طعم های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بال مرغ عسلی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بال جوجه | 1.5 کیلوگرم |
روغن زیتون | ½ فنجان |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 قرص |
فلفل قرمز | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
زیره | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه بال مرغ عسلی
مرحله اول
من آماده می کنم بال مرغ عسلی خوشمزه در ابتدای کار بال های مرغ را با آب سرد می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود سپس با یک چاقوی تیز چند خط روی بال ها ایجاد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله روغن زیتون، پودر فلفل قرمز، عسل، پودر فلفل قرمز، نمک، فلفل و زیره را در یک کاسه بزرگ بریزید. در مرحله بعد سیر را پوست گرفته و درشت خرد می کنیم سپس به ظرف اضافه می کنیم.
سطح سوم
حالا مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس بال های مرغ را به کاسه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا تمام قسمت های مرغ با مواد معطر آغشته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم. بهتر است بال مرغ را حداقل یک ساعت در چاشنی بگذارید تا طعم کامل پیدا کند. بعد از این مدت فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله پنجم
در حالی که فر در حال گرم شدن است، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس بال های مرغ را از چاشنی جدا کرده و روی سینی فر بچینید. سپس سینی را به مدت 20 دقیقه در فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
بعد از این مدت قالب را از فر خارج می کنیم سپس بال ها را برگردانده و 20 دقیقه دیگر در فر می گذاریم. در آخر گریل را روشن کنید تا بال ها طلایی شوند سپس از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو کنید.