آشپزی

طرز تهیه بریانی اصفهانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بریانی اصفهان

بریانی اصفهانی یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که همانطور که از نامش پیداست در اصل متعلق به شهر اصفهان است تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه بریانی اصفهان برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند 500 گرم
پیاز 2 عدد وسط
جگر بره سفید 1 قطعه
سیر 2 قرص
خلال پسته 1 قاشق غذاخوری
دارچین و زعفران کافی
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه بریانی اصفهان

مرحله اول

برای تهیه بریانی اصیل اصفهان ابتدا گوشت را به همراه جگر سفید برش می دهیم و در قابلمه می ریزیم سپس پیاز را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و به همراه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه داخل قابلمه می گذاریم.

مرحله دوم

حالا به اندازه ای آب به قابلمه اضافه می کنیم که یک انگشت بالای مواد را بپوشاند. سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم و به مدت 2 تا 3 ساعت اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد و مقداری از آب گوشت را می گذاریم.

سطح سوم

در این مرحله گوشت و جگر را جداگانه داخل غذاساز یا چرخ گوشت می ریزیم تا کاملا مخلوط یا آسیاب شوند. سپس آب گوشت را از صافی رد می کنیم تا ناخالصی ها جدا شود سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله زعفران پخته شده را به آب گوشت اضافه کنید سپس خوب مخلوط کنید. بعد یک تابه کوچک را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن و پودر دارچین به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری از گوشت چرخ کرده را برداشته و به ماهیتابه اضافه می کنیم. سپس با پشت قاشق روی گوشت را فشار می دهیم تا گوشت یکدست و غلیظ شود سپس اجازه می دهیم تا گوشت کاملا سرخ شود.

مرحله ششم

در آخر نان سنگی را در آب زعفران بریزید سپس در سینی بچینید. سپس بعد از 5 دقیقه تابه را روی نان سنگی می گردانیم، سپس ریه چرخ کرده را به بریانی اضافه می کنیم و در آخر روی آن را با خلال پسته تزیین می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا