طرز تهیه بریوش خرما با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بریوش خرما را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه بریوش خرما
بریوش خرما یکی از انواع نان های خوش طعم و لذیذ است، این نان آجیلی بافتی نرم، لطیف و سبک دارد و بسیار راحت و سریع درست می شود و بسیار مقوی و پر خاصیت می باشد، بریوش خرمایی به روش های مختلف تهیه می شود و دارای طرفداران زیادی برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه بریوش خرما با سایت آموزشی همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
ارد | 550 گرم |
قند | 3 و 1/2 قاشق غذاخوری |
خمیر فوری | 1 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | 1/2 قاشق غذاخوری |
شیر نر | 1/2 فنجان |
اب | 1/2 فنجان |
زرده | 5 تکه |
کره خرد شده | 50 گرم |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم پوره خرما | |
تاریخ | 500 گرم |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
فشار دادن | 1/2 قاشق چایخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
گردو آسیاب شده | 2 یا 3 قاشق غذاخوری |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | |
زرده | 1 قطعه |
خامه (یا شیر | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه بریوش خرما
مرحله 1: آماده سازی خرما
ابتدا برای تهیه مواد میانی مقداری خرما را در ظرفی بریزید و سپس مقداری آب جوش اضافه کنید تا ظرف پر شود و در ظرف را ببندید و نیم ساعت کنار بگذارید و اجازه دهید پوست خرما از گوشت جدا شود.
مرحله دوم: پوست و هسته خرما را جدا کنید
سپس آب را داخل ظرف خالی کنید و پوست خرماها را جدا کنید و هسته آن را خارج کرده و خرماها را در ظرفی بریزید و سپس مقداری گردو را که از قبل آسیاب کرده اید و کاملا پودر شده به خرما اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله سوم: ادویه و روغن را به خرما اضافه کنید
سپس مقداری پودر هل و پودر دارچین را به خرماها اضافه کنید و سپس کره را که به دمای محیط رسیده روی خرماها بریزید و سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کره آب شود و خرماها مصرف شود.
مرحله چهارم: خرما را ورز دهید
پس از نرم شدن کامل خرما، مخلوط مواد را در مخلوط کن ریخته و خرماها را له کنید، سپس پوره خرما را در پلاستیک یا بین دو تکه کاغذ روغنی قرار دهید و با کاغذ روغنی خرماها را له کنید تا یکدست شود. .
مرحله 5: فرم دادن به پوره خرما
سپس پوره خرما را شکل دهید و به شکل استوانه درآورید و در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد و در همین حین برای درست کردن خمیر مقداری آرد الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و در ظرفی بریزید و بریزید.
مرحله 6: خمیر را با افزودن مواد آماده کنید
سپس مقداری شکر و خمیر مایه فوری را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس زرده ها را اضافه کرده و هم می زنیم تا زرده ها شروع به انعقاد کنند و با مواد مخلوط می کنیم، سپس کمی شیر به مخلوط آرد اضافه می کنیم.
مرحله 7: گلاب، کره و روغن را به خمیر اضافه کنید
سپس مواد را با هم مخلوط کرده و سپس طبق ذائقه خود مقداری گلاب به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا عطر گلاب داخل مواد شود سپس مقداری کره له شده و کره مایع به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شوند.
مرحله هشتم: خمیر را ورز دهید و یکدست کنید
سپس آب را به مخلوط مواد اضافه کنید و ورز دهید تا همه مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند و خمیر به هم برسند و بافت صاف و یکدستی به دست آید.خمیر را با همزن برقی یا با دست ورز دهید تا بافت یکدست و یکدست شود. .
مرحله نهم: ظرف را برای استراحت خمیر آماده کنید
اگر خمیر چسبناک بود، آرد اضافه نکنید، فقط دست ها را چرب کرده و خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود، سپس یک کاسه را با کره چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید و روی کاسه را با سلفون یا نایلون بپوشانید.
مرحله 10: استراحت کرده و دوباره خمیر را ورز دهید
سپس خمیر را یک ساعت در دمای محیط می گذاریم تا استراحت کند و حجم آن دو برابر شود و بعد از یک ساعت دست ها را چرب کرده و خمیر را از ظرف خارج کرده و دوباره ورز می دهیم تا پف کرده و یکدست شود.
مرحله 11: خمیر را باز کرده و برش دهید
سپس خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید قرار دهید و روی آن را کمی ورز دهید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، یک قسمت از خمیر را روی سطح صاف با وردنه به شکل مستطیل 25*22 باز کنید. سپس خمیر را از وسط برش بزنید.
مرحله دوازدهم: خرماهای پوره شده را روی خمیر بمالید
سپس سیلندرهای پوره خرما را روی خمیر قرار دهید و سپس مقداری پودر گردو روی آنها بپاشید و خمیر را گرد کنید و سپس لبه های خمیر را با فشار دست محکم کنید تا در حین پخت از هم جدا نشود و سپس هر استوانه را به 6 عدد مساوی تقسیم کنید. قطعات.
مرحله 13: خمیر را بگذارید و دستمال را آماده کنید
سپس تکه های خمیر را به مدت 10 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید سپس یک عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال مخلوط کنید و کمی شیر به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس خمیر را با قلم مو بزنید.
مرحله چهاردهم: تزیین و چیدن خمیر در سینی فر
سپس برش های خمیر را با کنجد بپاشید و در سینی یا قالب کاغذی چرب شده قرار دهید و برش های خمیر را با فاصله از هم در آن قرار دهید سپس سینی یا قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
مرحله 15: پخت و سرو بریوش خرما
سپس دمای فر را روی 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید خمیر به مدت 13 تا 15 دقیقه بپزد و سپس آنها را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند سپس آنها را از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید. در آخر، بریوش خرما را به عنوان یک میان وعده سالم و مغذی همراه با چای برای میهمانی ها و مهمانی ها سرو کنید.
5
1