آشپزی

طرز تهیه بستنی موزی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بستنی موزی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه بستنی موز

بستنی موزی یکی از بستنی های خوشمزه و بین المللی است که مناسب روزهای گرم تابستان است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بستنی موز برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
شیر نر 1 فنجان
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
قند ⅓ لیوان
اسانس موز ½ قاشق چایخوری
کرم رنگ 100 گرم
شکلات تلخ 250 گرم
پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه بستنی موز

مرحله اول

برای تهیه باستی موز خانگی ابتدا شیر و شکر را به همراه نشاسته در قابلمه مناسبی بریزید و هم بزنید تا مواد کاملا در شکر حل شود سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم

حالا مخلوط شیر را مدام هم می زنیم تا نشاسته کاملا پخته و به قوام فرنی برسد. وقتی مخلوط شیر به صورت فرنی در آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس مخلوط را در ظرف مناسبی بریزید.

سطح سوم

در این مرحله موز را با پشت چنگال خوب له و له کنید سپس وقتی مخلوط شیر خنک شد خامه صبحانه را به آن اضافه کنید سپس با همزن برقی به مدت 3-4 دقیقه هم بزنید تا سرگرمی روز بافتی به خود بگیرد. بستنی

مرحله چهارم

حالا موز له شده و اسانس موز را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس بستنی را داخل قالب های دوچرخه بریزید و قالب ها را به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کمی سفت شود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کنید و چوب بستنی ها را داخل بستنی ها فرو کنید و در فریزر برگردانید تا کاملا سفت شوند. اگر قالب مربا نبود کیسه شیر را به دو قسمت تقسیم کنید.

مرحله ششم

بستنی را در انتهای کیسه شیر می ریزیم سپس به مدت 1 ساعت در فریزر قرار می دهیم تا بستنی کمی سفت شود و پس از گذشت مدت زمان چوب بستنی را به فاصله یک سانتی متر داخل بستنی می کنیم. .

مرحله هفتم

حالا دوباره بستنی ها را به مدت 6 ساعت در فریزر قرار می دهیم تا کاملا سفت شوند. بعد از این مدت بستنی را از یخچال خارج کرده و از قالب خارج کرده و کیسه شیر را به فواصل مساوی برش دهید.

مرحله هشتم

در این مرحله شکلات تخته ای را روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا کاملا آب شود سپس ابتدای بستنی ها را داخل شکلات آب شده فرو می کنیم و بیرون می آوریم. در آخر روی بستنی ها را با پودر پسته تزئین می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا