آشپزی

طرز تهیه بقچه بادمجان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بقچه بادمجان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه باغچه بادمجان

باغچه بادمجان یکی از غذاهای لذیذ بین المللی است که به عنوان پیش غذا نیز محسوب می شود.این غذای ساده طعم فوق العاده ای دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه باغچه بادمجان برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بادمجان متوسط 5 تکه
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز متوسط 1 قطعه
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و پاپریکا کافی
پودر آویشن و سیر کافی
فلفل قرمز کافی
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری سر خالی
اب نصف فنجان

طرز تهیه باغچه بادمجان

مرحله اول

من آماده می کنم بادمجان ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به ورقه های دراز به قطر یک سانتی متر برش بزنید و سعی کنید خیلی ضخیم نباشند چون پخته نمی شوند و خیلی نازک نباشند چون می شکند سپس برش های بادمجان را در محلول آب نمک بریزید تا جدا شود. تلخی آنها

مرحله دوم

بعد از یک ساعت بادمجان ها را آبکشی کنید و اجازه دهید آب اضافی آنها گرفته شود و خشک شوند سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس بادمجان ها را داخل روغن بریزید و خوب سرخ کنید. .

سطح سوم

سپس بادمجان ها را برمی گردانیم تا طرف دیگرشان هم سرخ شوند، سپس از روی حرارت برداشته، سپس پیاز را روی رنده ریز رنده می کنیم و در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا داغ شود، سپس می گذاریم. پیاز را در آن سرخ کنید.

مرحله چهارم

وقتی پیاز روشن و طلایی شد، گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، پودر سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها به مشام برسد. مواد تشکیل دهنده این است که آنها بازی می کنند

مرحله پنجم

سپس پوره گوجه فرنگی را بریزید و پاستا را با قاشق باز کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ ماکارونی در مواد پخش شود، سپس مقداری آب روی مواد بریزید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا داغ شود. با دقت.

مرحله ششم

وقتی مواد گوشت پخت و آب آن جمع شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود، سپس 2 عدد از بادمجان های سرخ شده را به صورت ضربدری روی هم بچینید و مقداری از مواد گوشت را داخل آن بریزید. وسط.دادن

مرحله هفتم

سپس چهار طرف بادمجان ها را به صورت برگ جمع کنید و با خلال محکم کنید و به همین ترتیب تمام بادمجان ها و مواد گوشتی را آماده کنید روی هر برگ بادمجان می توانید یک عدد گوجه گیلاسی یا زیتون بچینید یا تکه های گردو بپاشید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا