طرز تهیه بورانی اسفناج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه بورانی اسفناج
بورانی با اسفناج یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که معمولا در کنار غذاهای سنتی سرو می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بورانی اسفناج برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
اسفناج آب پز | 200 گرم |
ماست | 2 فنجان |
سیر | 4 قرص |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه بورانی اسفناج
مرحله اول
برای تهیه بوران اسفناج خوشمزه ابتدا اسفناج را بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس سینی مناسبی را انتخاب می کنیم که اسفناج ها را در آن می ریزیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم سپس اجازه می دهیم اسفناج ها بپزند و آب آنها بخار شود بدون اینکه آب اضافه کنیم. سپس وقتی اسفناج کاملا پخته شد، آن را از ماهیتابه خارج کرده و بگذارید خنک شود.
سطح سوم
در این مرحله پس از سرد شدن اسفناج آن را روی گوشت پز می چینیم سپس ریز خرد می کنیم. توجه داشته باشید اسفناج را در غذاساز یا مخلوط کن نریزید. سپس پوست سیر را جدا می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سیر را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. در مرحله بعد یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم سپس اسفناج پخته شده را به همراه سیر خرد شده به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله ماست را به همراه نمک و فلفل به مخلوط اسفناج و سیر اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس ماست را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
مرحله ششم
در آخر اجازه دهید ماست مزه و بوی سیر پیدا کند. سپس بعد از این مدت بوران ها را از یخچال خارج می کنیم. در آخر این بورانی خوشمزه را در کاسه های ماست بریزید و همراه غذا سرو کنید. نوش جان