طرز تهیه بورک فنجانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه یک فنجان بورک
بورک در فنجان یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه است که با مواد مختلف قابل تهیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک در فنجان در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خمیر |
|
آب ولرم | 1 فنجان |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | 1 قاشق غذاخوری |
ارد | 3 فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
مواد میانی |
|
گوشت چرخکرده | 200 گرم |
پیاز | 1 قطعه |
قارچ | 5 تکه |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه یک فنجان بورک
مرحله اول
برای تهیه یک بورک خوشمزه در ابتدای کار آب، نمک، تخم مرغ و سرکه را در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند، سپس آرد را در الک ریخته و 3 بار الک می کنیم.
مرحله دوم
حالا آرد را کم کم به ظرف اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. سپس خمیر را در ظرفی بریزید و درب آن را بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید.
سطح سوم
در ضمن محصولات میانی را برای بورک آماده می کنیم. برای این کار پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای با روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی تفت دهید.
مرحله چهارم
وقتی پیاز سرخ شد، گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس قارچ ها را ورقه ای برش می دهیم و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
سپس بعد از سرخ شدن قارچ ها، مقدار کمی آب به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت چرخ کرده خوب بپزد. بعد از پختن مواد میانی، آنها را در آبکش بریزید تا روغن اضافی آن کاملا گرفته شود.
مرحله ششم
پس از استراحت خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و روی سطح کار آردپاشی شده قرار دهید. در مرحله بعد دو خمیر را با وردنه به صورت نازک باز می کنیم سپس یک خمیر را روی سطح کار پهن می کنیم.
مرحله هفتم
حالا ۱ قاشق غذاخوری از مواد متوسط را روی خمیر بریزید سپس خمیر دیگر را روی آن پهن کنید و با چاقوی شیشه ای برش بزنید. سپس لبه های خمیر را به خوبی با دست ثابت می کنیم تا مواد وسط آن بیرون نیاید.
مرحله هشتم
حالا در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس بورت ها را در روغن ریخته و کاملا سرخ کنید. در آخر بورت ها را با سس به دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.