طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه بیسکویت خانم
بیسکویت لیدی فینگر یکی از بیسکویت های بین المللی است که معمولا برای تهیه دسر استفاده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بیسکویت خانم برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
بیسکویت لیدی فینگر مواد لازم | |
آرد قنادی | 6 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | ¼ قاشق چایخوری |
قند | 4 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر تارتار | ¼ قاشق چایخوری |
شکر پودر شده | کافی |
طرز تهیه بیسکویت خانم
مرحله اول
من آماده می کنم بیسکویت های خوشمزه خانم ابتدا در ظرف مناسبی آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و دوبار مخلوط کرده و الک کنید. سپس 2 کاسه جداگانه انتخاب می کنیم.
مرحله دوم
حالا زرده و سفیده را جدا می کنیم و داخل کاسه ها می ریزیم. سپس پودر تارتار را به کاسه حاوی سفیده اضافه می کنیم تا علاوه بر اینکه به بهتر شدن سفیده ها کمک می کند از آبریزش آن نیز جلوگیری می کند.
سطح سوم
در این مرحله یک قاشق غذاخوری شکر را به زرده اضافه کنید سپس سفیده ها را با همزن برقی بزنید و وقتی سفیده ها کف کرد شکر را به تدریج از کناره های کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
سفیده را به هم زدن ادامه می دهیم تا فرم بگیرد. سپس کاسه را با سفیده ها در یخچال می گذاریم، سپس زرده های وانیل را به کاسه با زرده ها اضافه می کنیم و به مدت 7 دقیقه با همزن برقی هم می زنیم.
مرحله پنجم
در حالی که مخلوط زرده را هم می زنید، گاهی آن را بردارید تا یکنواخت مخلوط شود. سپس وقتی مخلوط زرده ها سفید و کشدار شد، هم زدن را قطع می کنیم، سپس سفیده را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله سفیده تخم مرغ را به همراه مخلوط آرد در ۲ مرحله به زرده اضافه می کنیم و با همزن دایره ای هم می زنیم تا بافت مواد یکدست شود. در نظر داشته باشید که باید کمی هم بزنید تا پف سفیده تخم مرغ خواب نگیرد.
مرحله هفتم
حالا فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم کاملا گرم شود. در مرحله بعد قالب سیلیکونی مخصوص انگشت خانم ها را روی سینی فر قرار می دهیم و با کمی روغن چرب می کنیم سپس مخلوط بیسکویت را داخل قیف می ریزیم.
مرحله هشتم
سپس مخلوط بیسکویت را با وردنه معمولی داخل قالب فشار دهید. سپس مقداری پودر قند را در صافی می ریزیم و روی پایه بیسکویت ها الک می کنیم سپس داخل فر می گذاریم و اجازه می دهیم بیسکویت ها به مدت 8 تا 12 دقیقه در فر بمانند تا پخته شوند.
مرحله نهم
وقتی بیسکویت ها طلایی شدند فر را خاموش می کنیم و بیسکویت ها را با در نیمه باز به مدت 5 دقیقه داخل فر می گذاریم. سپس قالب را از فر در می آوریم و می گذاریم بیسکویت ها کاملا خنک شوند سپس به آرامی از قالب خارج می کنیم.
مرحله دهم
سرگرمی روز بیسکویت ها را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. سپس در ظرف درب دار می گذاریم و بین بیسکویت ها کاغذ روغنی یا پلاستیک فریزر قرار می دهیم سپس درب ظرف را می بندیم و در کمد نگهداری می کنیم. نوش جان.
5
2