آشپزی

طرز تهیه بیسکویت های بای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بیسکویت

بیسکویت بای یکی از بیسکویت های خوشمزه و بین المللی است که در سرتاسر خاورمیانه طرفداران زیادی دارد تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه بیسکویت بای برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آرد سفید 215 گرم
قند 75 گرم
کره نرم 150 گرم
یک تخم مرغ 1 عدد کوچک
وانیل ½ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
تکه های شکلات کافی

طرز تهیه بیسکویت

مرحله 1: تهیه مواد اولیه

برای تهیه بیسکویت بیسکویتی در منزل، کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و بگذارید کاملا نرم شود. حالا در ظرف مناسبی کره نرم شده را به همراه تخم مرغ و وانیل و شکر بریزید.

مرحله 2: مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید

در مرحله بعد مواد را داخل کاسه با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود، سپس آرد را داخل کاسه الک کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر در ظرف جمع شود. حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله 3: اقدامات احتیاطی مهم هنگام ورز دادن خمیر

توجه داشته باشید که خمیر را ورز ندهید، به دلیل وجود روغن، خمیر با حرارت دست روغن آزاد می کند و بیسکویت را خشک می کند. حالا پودر کاکائو الک شده را به یک قسمت از خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله 4: نشاسته را به خمیر اضافه کنید

سپس نشاسته ذرت الک شده را به بقیه مایه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خمیر یکدست شود. حالا خمیر را در دو کیسه فریزر جداگانه قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله 5: استراحت کنید و از گرمای مستقیم اجتناب کنید

15 دقیقه قبل از پایان استراحت خمیر، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید کاملا داغ شود. حالا گلوله های به اندازه فندق را از خمیر جدا می کنیم و با دست به شکل توپ در می آوریم.

مرحله 6: شکل دادن به خمیر

حالا از بین دو خمیر سه توپ یکی از وسط را به صورت دایره ای قرار می دهیم سپس تکه های شکلاتی را در مرکز می ریزیم و خمیر را با دست جمع می کنیم تا تکه های شکلات در خمیر پنهان شود.

مرحله هفتم: بیسکویت ها را در تابه بچینید

در این مرحله داخل ظرف رژیمی را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس خمیر را با فاصله از یکدیگر داخل آن قرار می دهیم. حالا واشر را از تابه بردارید و درب آن را ببندید و روی شعله قرار دهید تا بیسکویت ها بپزند.

مرحله 8: پخت و خنک کردن بیسکویت ها

وقتی لبه های کوکی ها طلایی و زیبا شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید کوکی ها کاملا خنک شوند. در نهایت بیسکویت ها را در ظرف مورد نظر بریزید و با چای سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا