آشپزی

طرز تهیه تارت توت فرنگی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه تارت توت فرنگی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی یکی از شیرینی های خوشمزه و فوق العاده است که بافتی سبک و لطیف دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.تارت توت فرنگی طرفداران زیادی دارد و یک دسر بسیار شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی می باشد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه تارت توت فرنگی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک
یک تخم مرغ 2 عدد
شیر نر 1 فنجان
قند 1 فنجان
روغن مایع نصف فنجان
پودر خمیرمایه 1 ساشه معادل 10 گرم است
ارد 2 و نیم لیوان
مواد لازم برای خامه
پودینگ وانیلی آماده 1 بسته
شیر نر 500 میلی لیتر
قند 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی کیک
کیک ژله ای 1 بسته
توت فرنگی 500 گرم

طرز تهیه تارت توت فرنگی

مرحله اول

برای درست کردن کیک ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا لخته نشود و کمی حجمشان زیاد شود سپس کمی شکر به آن ها اضافه کرده و با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و مخلوط شوند. کرمی و یکدست است

مرحله دوم

در مرحله بعد شیری را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکدست شود سپس کره مایع را داخل مواد ریخته و کمی هم بزنید در این مرحله هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

سطح سوم

سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا سبک و یکدست شود سپس بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس آرد را به آرامی و به صورت کنترل شده به مخلوط اضافه می کنیم و از یک جهت هم می زنیم تا به شکل خمیر کیک درآید. نرم و صاف می شود.

مرحله چهارم

سپس کف قالب تارت را چرب کرده و سپس با کمی آرد پاشیده و مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کیک بپزد. خوب به مدت 25 تا 30 دقیقه تا طلایی شود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت بررسی کنید که کیک پخته شده باشد، برای این کار یک سیخ چوبی یا خلال دندان داخل کیک فرو کنید و آن را بردارید، اگر هیچ یک از مواد کیک به آن نچسبید کیک آماده است و می توانید آن را از داخل کیک خارج کنید. فر بیاورید و کنار بگذارید.

مرحله ششم

سپس اجازه دهید کیک به دمای محیط برسد و سپس قالب را برعکس کنید و به آرامی کیک را از آن جدا کنید، سپس با پودینگ وانیلی که آماده کرده اید خامه کیک را درست کنید و پودینگ را طبق دستور روی پاکت درست کنید. .

مرحله هفتم

سپس خامه را روی کیک بریزید و پهن کنید و توت فرنگی های تمیز را شسته و به 4 قسمت تقسیم کنید و روی خامه بچینید تا تمام سطح آن را بپوشاند و سپس ژله کیک توت فرنگی را آماده کرده و روی آنها بریزید و سپس داخل کیک قرار دهید. یخچال

مرحله هشتم

سپس کیک را 2 الی 3 ساعت در یخچال می گذاریم و می گذاریم خودش را بگیرد و طعم همه مواد کاملا با هم مخلوط شود، سپس کیک را از یخچال خارج کرده و به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم و با شکلات چیپسی می پاشیم. تزیین سرگرمی روز یک تکه تارت توت فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و در کنار آن مقداری شکلات قرار دهید و این دسر خوشمزه و لذیذ را با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا