آشپزی

طرز تهیه تارت میوه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه تارت میوه ای

تارت میوه یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این دسر خوشمزه را می توان با انواع میوه ها و با طعم های مختلف تهیه کرد، تارت میوه ای بسیار شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی ها می باشد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه تارت میوه ای برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم خمیر تارت شماره 1 مقدار مواد
ارد 250 گرم
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر پودر شده 1 قاشق چایخوری
روغن سرد 125 گرم
آب سرد 5 قاشق غذاخوری
مواد لازم خمیر تارت شماره ۲ مقدار مواد
روغن سرد 150 گرم
شکر پودر شده 1 قاشق غذاخوری پر
یک زرده تخم مرغ بزرگ 2 عدد
ارد 250 گرم
مواد لازم برای خامه مقدار مواد
شیر نر 500 سی سی
قند 100 گرم
زرده 5 تکه
نشاسته ذرت یا خامه 30 گرم تا 50 گرم
کره 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای ژله روی خامه مقدار مواد
ژلاتین 1 قاشق چایخوری
اب 100 سی سی
قند 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه تارت میوه ای

مرحله 1: تهیه مواد اولیه

ابتدا مقداری آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکنواخت شود سپس در ظرفی بریزید سپس کمی شکر به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و سپس کمی روغن به مخلوط آرد و شکر اضافه کنید و با چوبی مخلوط کنید. قاشق.

مرحله 2: مواد خمیر را با هم مخلوط کنید

مخلوط مواد را خوب هم میزنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند در این مرحله خمیر به شکل توپ در می آید سپس زرده های تخم مرغ را جدا کرده و به مخلوط مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گلوله شده و با مواد ترکیب شوند.

مرحله 3: شکل دادن به خمیر

وقتی ساختار خمیر فرم گرفته صاف، یکدست و نرم شد، خمیر را با دست پهن کنید و سپس داخل قالب پای را با کره چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا خمیر در قالب شکل بگیرد و پایین و کناره ها را بپوشانید.

مرحله 4: آماده سازی قبل از پخت

سپس با چنگال روی خمیر چند سوراخ در قالب ایجاد کنید تا خمیر در حین پخت پف نکند و سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و با توجه به فر استفاده شده دمای فر را 165 تا 170 تنظیم کنید. درجه سلسیوس.

مرحله 5: پخت خمیر در فر

سپس اجازه دهید خمیر حدود 25 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن کمی طلایی شود، دمای فرهای مختلف متفاوت است، دقت کنید کیک خشک نشود، سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید. برای مدتی خنک شوید

مرحله 6: خامه اولیه را آماده کنید

در مرحله بعد برای تهیه خامه نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته و سپس کمی شیر اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

مرحله 7: آماده سازی خامه نهایی

بعد از اینکه زرده تخم مرغ خوب با مواد مخلوط شد و غلظت یکنواختی به دست آمد، شیر را در ظرف دیگری بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله هشتم: مخلوط خامه نهایی را آماده کنید

مخلوط را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود و شیر شروع به جوشیدن کند، سپس مخلوط نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا خوب مخلوط شود و شیر را دوباره بجوشانید. دقت کنید اگر حرارت زیاد باشد و مواد را خوب با هم مخلوط نکنید کرم بوی زرده خام می دهد.

مرحله 9: خامه را خنک کرده و استراحت دهید

وقتی مخلوط مواد خوب مخلوط شد و قوام یکنواختی به دست آمد و شیر شروع به جوشیدن و جوشیدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مرحله 10: آماده سازی ژلاتین

برای تهیه ژلاتین در ظرفی مقداری آب بریزید و سپس پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مقداری شکر به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس کاسه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله 11: تکمیل فرآیند ژلاتین

سپس مخلوط را مدام هم می زنیم تا شکر و پودر ژلاتین در آب حل شود و ساختار مخلوط یکنواخت و شفاف شود، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا حرارت اولیه خود را در دمای محیط از دست داده و خنک شود. کمی .

مرحله دوازدهم: با خامه و میوه تزئین کنید

سپس به آرامی تارت را از قالب خارج کرده و خامه را در قیف مناسب بریزید و تارت را با خامه پر کنید و طبق سلیقه مقداری از طرح های میوه را بشویید و برش بزنید و سطح تارت را با ورقه های میوه روی خامه بپوشانید و تزئین کنید.

مرحله 13: تزئینات را نهایی کنید و میوه ها را جلا دهید

برای درست کردن یک تارت خوب، مقداری توت فرنگی را تمیز کرده و برش بزنید، موز را حلقه حلقه کنید و روی تارت بچینید و تزئین کنید، سپس روی میوه ها کمی ژلاتین بریزید تا براق شود و سفت شود.

مرحله چهاردهم: تارت میوه را سرو کنید

سپس کلوچه ها را در یخچال بگذارید تا کرم تارت و ژلاتین سفت شود و سطح میوه ها براق شود و بعد از حدود یک ساعت کلوچه ها را از یخچال خارج کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. در نهایت تارت میوه ای را به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی در کنار سایر دسرها سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا