آشپزی

طرز تهیه تاس کباب مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ناگت مرغ کبابی

تاس کباب مرغ یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات و مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ناگت مرغ کبابی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 400 گرم
پیاز 2 عدد وسط
سیب زمینیها 2 عدد وسط
گوجه فرنگی 4 عدد
کدو سبز 1 عدد کوچک
هویج 1 عدد کوچک
فلفل 1 عدد کوچک
آلو خشک 1 فنجان
سیر 1 قرص
کره 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
آب جوش 3 لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا کافی

طرز تهیه ناگت مرغ کبابی

مرحله اول

برای تهیه کباب مرغ مکعبی خوشمزه ابتدا مرغ را در قابلمه آب قرار دهید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید مرغ به مدت 5 دقیقه در آب در حال جوش بماند.

مرحله دوم

در این مرحله پس از گذشت این مدت مرغ را از قابلمه خارج کرده سپس در سینی مناسبی قرار می دهیم. در مرحله بعد پیاز و سیر را پوست گرفته و بشویید سپس به صورت خلالی برش دهید.

سطح سوم

حالا سیر و پیاز خرد شده را روی مرغ می گذاریم. سپس هویج را به همراه کدو سبز می شوییم سپس پوست آنها را جدا می کنیم و حلقه ای برش می دهیم و روی مرغ می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم سپس با فلفل می شوییم و درشت خرد می کنیم و همراه با آلو به قابلمه اضافه می کنیم. سپس گوجه ها را می شوییم.

مرحله پنجم

حالا گوجه ها را دایره ای برش می دهیم و روی بقیه مواد قرار می دهیم. بعد پوره گوجه فرنگی را با آب جوش، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط می کنیم و روی مواد داخل قابلمه پخش می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله روغن را به قابلمه اضافه می کنیم سپس می گذاریم کباب ها جا بیفتند و آب اضافی آن داخل قابلمه برود. در آخر کباب ها را در بشقاب مورد نظر بریزید و با نان سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا