آشپزی

طرز تهیه تانتونی مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه تانتونی مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه تانتون مرغ

تانتونی مرغ یکی از انواع غذاهای نونی و ساده ترکیه است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه تانتون مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 100 گرم
نان پیتا، تورتیلا یا تافتون 4 عدد
پیاز بنفش 1 عدد وسط
گوجه فرنگی 2 عدد
جعفری کافی
آبلیموی تازه ½ لیموترش تازه
نمک، فلفل، پاپریکا و فلفل ½ قاشق چایخوری
پودر سیر و سماق ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه تانتون مرغ

مرحله اول

برای تهیه نانتون مرغ ترکی ابتدا سینه مرغ را به قطعات متوسط ​​برش دهید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و داخل تابه مقدار زیادی روغن می ریزیم سپس اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله سینه مرغ را داخل ماهیتابه می گذاریم سپس پودر سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دانه فلفل را به مرغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس در تابه را می بندیم و می گذاریم تا کاملا بپزد.

سطح سوم

در این مدت پیاز را پوست بگیرید سپس آن را بشویید و به صورت خلال های نازک برش دهید سپس در ظرف مناسبی بریزید. بعد گوجه ها را شسته سپس به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله هر قسمت از گوجه فرنگی را به صورت حلقه های نازک برش می دهیم سپس به پیاز اضافه می کنیم. سپس جعفری را بشویید، سپس آن را در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا خارج شود.

مرحله پنجم

حالا جعفری را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. بعد جعفری را به کاسه سبزی اضافه کنید سپس نمک و سماق و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

در این مرحله که مرغ کاملا پخت، نان تورتیلا را در تابه می گذاریم تا با روغن مرغ آغشته شود، سپس نان را روی سطح کار گذاشته و مقداری از مرغ را در نان پخش می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری گوجه فرنگی خرد شده، جعفری و پیاز را اضافه کنید و نان را به عنوان لقمه بگیرید. در صورت تمایل می توانیم از تزیینات دیگر مانند خیارشور نیز استفاده کنیم. در آخر تانتونی را با سس دلخواه سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا