طرز تهیه ترافل پرتقالی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ترافل پرتقالی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ترافل پرتقال
ترافل پرتقال یکی از شکلات های بین المللی جذاب و خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل پرتقال را در ادامه مطلب ببینید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای ترافل پرتقال | |
شکلات سفید | 230 گرم |
کرم رنگ | 3 قاشق غذاخوری |
پودر ژله پرتقال | 3 قاشق غذاخوری |
پوست پرتقال را رنده کنید | 1 قاشق غذاخوری |
رنگ خوراکی نارنجی | چند قطره |
طرز تهیه ترافل پرتقال
مرحله اول
برای تهیه ترافل پرتقال خوشمزه در ابتدای کار شکلات سفید را ریز خرد می کنیم و همراه با خامه صبحانه در ظرف فلزی می ریزیم.
مرحله دوم
مخلوط شکلات و خامه را به آرامی هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس پودر ژله پرتقال را به همراه پوست رنده شده رنده شده به کاسه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل شود.
سطح سوم
پس از حل شدن کامل پودر ژله ظرف را از روی حرارت بردارید تا مواد کمی بریزد. سپس قالب سیلیکونی را با کمی روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله چهارم
مخلوط ترافل را داخل قالب بریزید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ترافل ها سفت شوند. اگر بخواهیم ترافل های زیباتری داشته باشیم 50 گرم شکلات سفید با رنگ خوراکی را جداگانه می گذاریم.
مرحله پنجم
حالا قالب ها را با یک لایه شکلات پرتقالی پر کنید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس بقیه مواد را داخل قالب ها بریزید و روی آنها مقداری شکلات پرتقالی بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید.
مرحله ششم
اگر قالبی در دست نداشتیم بعد از برداشتن از روی اجاق می توانیم با دست به مواد گلوله ای در بیاوریم و در پودر قند بغلطانیم سپس در یخچال قرار دهیم تا سفت شوند.
5
2