طرز تهیه ترشه کباب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ترشی باربیکیو
طرز تهیه کباب ترشی بسیار ساده و آسان است. این غذا یکی از غذاهای خوشمزه شمالی است که با مرغ تهیه می شود و طعمی ترش و معطر دارد. برای آن دسته از دوستانی که دوست دارند غذاهای ترش را امتحان کنند، ترشه کباب یک انتخاب عالی است. پس بیایید این دستور را با هم دنبال کنیم.
برای تهیه کباب ترشی ابتدا مرغ ها را با نمک و زردچوبه مزه دار کرده و با پیاز و دارچین بپزید. سپس مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود. گوجه فرنگی ها را سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز دوم را سرخ کرده، پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و آب مرغ صاف شده را بریزید. مرغ سرخ شده و گوجه فرنگی را اضافه کنید، آب و زعفران را بریزید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود. در آخر سیب زمینی سرخ شده را اضافه کرده و با برنج سرو کنید.
مواد اولیه برای 4 نفر | تعداد یا کمیت |
مرغ (ران یا سینه) | 2 عدد |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
سیب زمینیها | 2 عدد بزرگ |
مواد دیگر | اندازه ی |
رب گوجه فرنگی | 4 قاشق غذاخوری |
هندوانه | 2/3 فنجان |
چوب دارچین | 1 قطعه کوچک |
زعفران آب پز غلیظ | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
پودر دارچین | کافی |
فلفل قرمز | کافی |
زردچوبه | کافی |
طرز تهیه ترشی باربیکیو
مرحله 1: آماده سازی و پختن مرغ
ابتدا تکه های مرغ را با نمک و زردچوبه مخلوط کنید. پیاز را ربع کنید و همراه با چوب دارچین و کمی آب به مرغ اضافه کنید. روی آتش بگذارید تا مرغ کاملا پخته و نرم شود. سپس مرغ را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و آب مرغ را صاف کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2: مرغ را سرخ کنید
در تابه ای مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی و ترد شوند. پس از سرخ شدن مرغ ها را از ماهیتابه خارج کنید.
مرحله 3: آماده سازی گوجه فرنگی
گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای یا دایره ای برش دهید. در همان ماهیتابه ای که مرغ را در آن سرخ کرده اید، گوجه فرنگی ها را بریزید و با کمی نمک و فلفل تفت دهید.
مرحله چهارم: پیاز و پاستا را سرخ کنید
پیاز دوم را ریز خرد کرده و با کمی زردچوبه در تابه ای دیگر تفت می دهیم تا طلایی و نرم شود. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تیره شود و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله 5: مرغ و گوجه فرنگی را اضافه کنید
آب مرغ صاف شده را به همراه پیاز و پاستا به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس تکه های مرغ و گوجه فرنگی سرخ شده را اضافه کنید. آب جوشیده و زعفران را اضافه کنید.
مرحله ششم: سیب زمینی ها را آماده و سرخ می کنیم
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای یا ورقه ای برش دهید. سیب زمینی ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
مرحله 7: ترشی BBQ را نهایی کنید
بعد از اینکه خورش غلیظ شد، سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید. کباب مرینیت شده اکنون آماده سرو است. آن را با برنج سفید داغ سرو کنید.
آموزش انواع غذاهای نوردیک
- طرز تهیه سس باربیکیو خوشمزه به سبک رستوران های شمالی
- طرز تهیه خورش لوس دختر; غذاهای شمالی بسیار خوشمزه
- طرز تهیه قیمه لاهیجانی مجلسی به روش سنتی و اصیل شمالی
- طرز تهیه پنیر پخته، یک غذای خوشمزه و ساده نوردیک!