آشپزی

طرز تهیه ترشی فلفل +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ترشی فلفل

ترشی فلفل یکی از انواع ترشی های خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی فلفل در ادامه با سایت آموزشی سرگرمی روز همراه باشید.

مواد لازم ترشی فلفل
فلفل سبز ۲۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
آب ۱ لیوان
سرکه سفید ۱ لیوان
تخم گشنیز (اختیاری) ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی فلفل

مرحله اول

برای تهیه ترشی فلفل خوشمزه در ابتدای کار فلفل سبزها را شسته و روی یک دستمال حوله ای قرار می دهیم تا رطوبت اضافی شان کاملا گرفته شود. در ادامه آب را به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه سرکه سفید را به قابلمه اضافه کرده، سپس فلفل های سبز را درون قابلمه می ریزیم. حالا اجازه می دهیم فلفل سبزها به مدت ۳ تا ۴ دقیقه درون مخلوط آب جوش و سرکه بماند تا کمی نرم شوند.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم فلفل ها به مدت ۱ ساعت کاملا خنک شوند. حالا فلفل های خنک شده را به صورت مرتب درون یک شیشه تمیز و خشک می چینیم.

مرحله چهارم

در ادامه سیر، نمک و در صورت تمایل تخم گشنیز را به ظرف اضافه کرده، سپس به اندازه ای که روی سطح فلفل های سبز را کاملا بپوشاند به ظرف سرکه سفید را اضافه می کنیم. حالا درب ظرف را محکم می بندیم.

مرحله پنجم

حالا ترشی را به مدت ۱۰ روز در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا برسد و رنگ فلفل ها تغییر کند. پس از گذشت این زمان ترشی را درون یخچال نگهداری می کنیم، سپس به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا