آشپزی

طرز تهیه ترشی لبو و هویج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه لبو و هویج ترشی

ترشی لبو و هویج یکی از ترشی های سنتی و خوشمزه کشورمان است که با طعم های مختلف درست می شود آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه لبو و هویج ترشی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای ترشی لبو و هویج
چغندر 3 عدد
هویج 2 عدد
سرکه و نمک کافی
شکر (اختیاری) کافی

طرز تهیه لبو و هویج ترشی

مرحله اول

برای تهیه ترشی لبو و هویج ابتدا لب ها را شسته سپس پوست آن ها را جدا می کنیم. سپس لب ها را با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم و در قابلمه مناسبی می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله به اندازه کافی سرکه اضافه کنید تا لب ها را بپوشاند. اضافه کردن شکر اختیاری است، در صورت تمایل مقداری شکر اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا سرکه بجوشد.

سطح سوم

حالا هویج ها را می شوییم سپس پوست آن ها را جدا می کنیم و با دندان های درشت روی رنده رنده می کنیم. بعد از 3 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و فورا هویج را به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را به آرامی هم می زنیم و می گذاریم کاملا خنک شوند. سپس به مقدار کافی نمک به ترشی اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس یک شیشه با درب محکم انتخاب می کنیم.

مرحله پنجم

حالا داخل ظرف شیشه ای را با دستمال خشک کاملا تمیز می کنیم و ترشی لبو و هویج را داخل لیوان می ریزیم. سپس باقی مانده سرکه را در قابلمه روی مواد مرینیت شده اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت درب شیشه را محکم ببندید و به مدت 1 هفته در دمای محیط بگذارید تا ترشی سفت شود. بعد از این مدت ترشی را در یخچال می گذاریم و با هر ظرفی سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا