طرز تهیه ترشی لیته سریع با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ترشی لیته سریع را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ترشی سریع
ترشی لیته یکی از ترشی های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ترشی سریع برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای ترشی سریع | |
بادمجان | 1 کیلوگرم |
هویج | 2 عدد |
فلفل تند | 1 قطعه |
فلفل قرمز | 1 قطعه |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
سیر | 1 بوته |
نعناع | 1 دسته کوچک |
جعفری | 1 دسته کوچک |
ترخون | 2 برگ |
سرکه و نمک | کافی |
طرز تهیه ترشی سریع
مرحله اول
برای تهیه گوشت چرخ کرده ترشی خوشمزه ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به قطعات بزرگ برش دهید. سپس هویج ها را پوست گرفته و درشت خرد می کنیم. فلفل را از وسط نصف کنید.
مرحله دوم
دانه ها و قسمت های اضافی فلفل را جدا کرده و آن را به صورت ریز خرد کنید. بعد از آن فلفل تند را نیز درشت خرد می کنیم. اگر بخواهیم طعم تند فلفل را کم کنیم بهتر است دانه های فلفل را برداریم.
سطح سوم
در این مرحله بوته سیر را باز می کنیم سپس پوست حبه های سیر را می گیریم. سپس سبزیجات را به قطعات کوچک برش دهید و کنار بگذارید. سپس مواد ترشی شده را داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که می توانیم مواد ترشی شده را با همزن یا غذاساز مخلوط کنیم، اما اگر می خواهید مواد ترشی شده را زیر دندان خود احساس کنید، حتما از چرخ گوشت استفاده کنید. سپس مواد آسیاب شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله پنجم
حالا یک قاشق چایخوری نمک و 1 پیمانه سرکه اضافه کنید و با مواد ترشی مخلوط کنید و بگذارید ترشی یک ساعت بماند تا قوام آن مشخص شود. بعد از یک ساعت ترشی را تست می کنیم.
مرحله ششم
اگر نمک و سرکه کافی بود می توانیم داخل ظرف بریزیم. اما اگر سرکه و نمک کافی نبود دوباره کمی نمک و سرکه اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر می گذاریم بماند تا قوام آن مشخص شود.
مرحله هفتم
دلیل آن این است که بادمجان نمک و سرکه را به خود جذب می کند و اگر وقتی ترشی را در ظرف می ریزیم یک ساعت صبر نکنیم، متوجه می شویم که سرکه و نمک ترشی کافی نیست.
مرحله هشتم
پس از ریختن ترشی در ظرف، درب ظرف را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید. بعد از 1 هفته تا 10 روز ترشی ما آماده است. اگر بخواهیم بلافاصله از ترشی استفاده کنیم باید چند دقیقه مواد را در سرکه بجوشانیم.
5
6