طرز تهیه ترشی لیمو ترش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ترشی لیمو ترش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ترشی لیمو
ترشی لیمو یکی از ترشی های قدیمی و خوشمزه ایرانی است که با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله. طرز تهیه ترشی لیمو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای تهیه ترشی لیمو | |
لیموی زرد تازه | 1 کیلوگرم |
آبلیموی تازه | کافی |
نمک | 3 تا 4 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز و سیاه | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری سر خالی |
سیاه دانه ها | کافی |
طرز تهیه ترشی لیمو
مرحله اول
برای تهیه ترشی لیموی ساده ابتدا لیمو را شسته سپس به مدت 1 روز زیر نور مستقیم آفتاب قرار می دهیم و می گذاریم پوست کاملا خشک شود. سپس بعد از این مدت لیمو را ورقه ای برش می دهیم.
مرحله دوم
حالا دانه های لیمو را کاملا جدا می کنیم. توجه داشته باشید که دانه های لیمو ترشی را تلخ می کند. سپس نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و سیاه دانه ها را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سطح سوم
در این مرحله شیشه درب دار را انتخاب می کنیم سپس داخل آن را با پارچه تمیزی می شوییم و خشک می کنیم. توجه داشته باشید که شیشه ترشی باید کاملا خشک و استریل شده باشد در غیر این صورت ترشی کپک می زند.
مرحله چهارم
حالا یک لایه برش های لیمو را در لیوان می گذاریم سپس مقداری از مخلوط ادویه را روی برش های لیمو می ریزیم و دوباره یک لایه برش لیمو می گذاریم و مقداری از مخلوط ادویه را روی آن می ریزیم.
مرحله پنجم
به همین ترتیب ادامه می دهیم تا لیموها تمام شود. سپس درب شیشه را محکم می بندیم سپس آن را به مدت 3 روز زیر نور مستقیم خورشید قرار می دهیم. در این 3 روز گاهی شیشه را تکان می دهیم تا ترشی مخلوط شود.
مرحله ششم
حالا بعد از 3 روز که ترشی به اندازه ای آب خورد که روی لیموها را بپوشاند، آبلیموی تازه را اضافه می کنیم و دوباره درب شیشه را می بندیم و به مدت 1 ماه در یخچال می گذاریم تا برسد.
5
2