آشپزی

طرز تهیه ترشی لیمو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ترشی لیمو

ترشی لیمو یکی از ترشی های لذیذ و دلچسب است که طعم فوق العاده ای دارد و می توانید از آن به عنوان یکی از انواع تزیین و خوراک دارچینی استفاده کنید، ترشی لیمو را خیلی راحت و سریع می توانید درست کنید. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه ترشی لیمو برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای ترشی لیمو
لیمو یک کیلوگرم
نمک 4 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه ترشی با لیمو

مرحله اول

ابتدا لیموهای تازه، آبدار، بزرگ و زرد را بشویید و به مدت یک روز در آفتاب پخش کنید تا کاملا خشک شوند. در عوض، می توانید لیموها را با یک پارچه نخی خوب خشک کنید. بهتر است از لیمو با پوست نازک استفاده کنید. .

مرحله دوم

اگر لیموها خیس باشند، ترشی کپک می زند، سپس اگر می خواهید لیموها را با پوست ترشی کنید، آنها را به ضخامت یک سانتی متر برش دهید و هسته آن را جدا کنید، زیرا هسته ترشی را تلخ می کند.

سطح سوم

می توانید پوست لیموها را کاملاً جدا کرده و سپس ورقه ای برش دهید، در این صورت باید زمان بیشتری را برای تهیه ترشی صرف کنید، اما طعم و عطر ترشی بهتر و خوش طعم تر می شود، فراموش نکنید که دانه ها را بردارید.

مرحله چهارم

سپس یک لیوان تمیز را بشویید و با پارچه نخی کاملا خشک کنید چون اگر لیوان خیس باشد ترشی کپک میزند سپس یک لایه لیموترش کف لیوان بگذارید و مقداری نمک روی آنها بریزید بهتر است استفاده شود. دانه درشت یا نمک دریا. .

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که مقدار نمک باید زیاد باشد چون اگر کم باشد طعم ترشی لیمو تلخ یا کپک زده می شود سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود کمی فلفل قرمز روی لیموها و کاملا روی سطح بریزید. . آنها را بازی کنید.

مرحله ششم

اگر می خواهید طعم سرد لیمو را بگیرید، بهتر است از مقداری سیاه دانه برای تهیه ترشی استفاده کنید و روی لیموها بریزید، سپس یک لایه لیمو روی آن ها بچینید و روی آن ها نمک و پاپریکا بپاشید و روی آن ها بمالید تا بپوشد. لیموها

مرحله هفتم

به همین ترتیب ادامه دهید تا لیوان کاملا پر شود سپس آب چند عدد لیموی تازه را گرفته و داخل لیوان بریزید تا یک سوم پر شود سپس درب شیشه را کاملا سلفون بپوشانید و یک لایه دیگر سلفون روی آن قرار دهید. در شیشه ای و اطرافش

مرحله هشتم

سپس درب شیشه را ببندید و دوباره روی آن را با سلفون بپوشانید تا هوا وارد شیشه نشود، سپس شیشه را به مدت 21 روز زیر آفتاب بگذارید تا آماده شود و هر روز شیشه را بچرخانید، پس از این مدت ترشی آماده شد و می توانید استفاده کنید، استفاده کنید در آخر ترشی لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هر نوع غذایی مخصوصا محلی سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا