آشپزی

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

ترشی گوجه گیلاسی یکی از ترشی های خوش طعم و لذیذ است که تهیه آن بسیار آسان است، این ترشی چاشنی مناسبی برای غذای مهمان است، ترشی گوجه گیلاسی طرفداران زیادی دارد و طعم آن فوق العاده است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
گوجه گیلاسی 1 کیلوگرم
سیر 10 قرص
جعفری خرد شده نصف فنجان
فلفل سبز تند 2 عدد
سرکه سفید کافی
نمک 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گوجه گیلاسی

مرحله 1: گوجه فرنگی های گیلاسی را تمیز و بشویید

ابتدا گوجه گیلاسی سالم را انتخاب کنید و ساقه و برگ سبز آن را جدا کنید سپس گوجه ها را بشویید و خشک کنید و کنار بگذارید سپس ظرف ترشی را با آب جوش بشویید و کاملا خشک کنید تا رطوبت نداشته باشد.

مرحله 2: سیر، جعفری و فلفل سیاه را تمیز و خشک کنید

سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود، سپس مقداری جعفری تازه را تمیز کرده و بشویید و در سبدی بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود و جعفری خشک شود، سپس مقداری فلفل سبز را بشویید و خشک کنید.

مرحله 3: چیدمان اولیه گوجه فرنگی و سیر در ظرف

بعد از اینکه گوجه ها و ظرف کاملا خشک شدند تا یک قطره آب روی آن ها نباشد، مقداری گوجه گیلاسی را در ظرف مورد نظر بریزید، سپس حبه های سیر را روی آن ها قرار دهید، سیر را به دو قسمت تقسیم کنید تا عطرشان زودتر پخش شود. .

مرحله 4: مقدار سیر و فلفل سبز را در ترشی تنظیم کنید

اگر می خواهید ترشی شما طعم سیر نداشته باشد سیر کمتر بریزید یا درست کنید تا ترشی بوی سیر ندهد سپس فلفل سبز را خرد کرده و روی گوجه فرنگی و سیر به مقدار سبز قرار دهید. فلفل بستگی به ذائقه شما دارد

مرحله 5: سطح تندی را تنظیم کنید

اگر می خواهید ترشی خیلی تند باشد، فلفل سبز تند بیشتری اضافه کنید، اگر می خواهید خیلی تند نباشد، از فلفل سبز کمتر استفاده کنید، سپس مقداری گوجه گیلاسی روی آن بریزید تا ظرف تقریبا پر شود و روی آن کمی خالی شود. .

مرحله ششم: جعفری، نمک و سرکه را به ترشی اضافه کنید

سپس جعفری را نگینی خرد کرده و روی گوجه ها بریزید سپس روی گوجه ها مقداری نمک بریزید سپس سرکه سفید را داخل ظرف بریزید تا ظرف کاملا پر شود و جاهای خالی ظرف را پر کنید و بعد از پر شدن ظرف در ظرف را ببندید. ظرف را محکم

مرحله 7: کنسرو ترشی و نکات مربوط به سرو نهایی

سپس ظرف را به آرامی تکان دهید تا نمک در سرکه حل شود و همه مواد کاملا مخلوط شوند سپس ظرف ترشی را در جای خنک قرار دهید این ترشی حدود 10 روز دیگر آماده می شود و طعم آن کاملا ترش می شود سپس می توانید استفاده کنید. در نهایت مقداری ترشی گوجه گیلاسی را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان چاشنی خوشمزه و دلخواه برای هر غذای خوشمزه و دلچسبی سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا