طرز تهیه تر حلوا شیرازی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه تر حلوا شیرازی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه حلوای شیرازی
ترحلوای شیرازی یک حلوای سنتی شیرازی است که از قدیم الایام بسیار رواج داشته و اغلب در جشن ها و مهمانی ها، عزاداری ها یا در ماه رمضان استفاده می شود. تفاوت این حلوا با سایر حلواهایی که نشاسته دارند این است که حالت ژله ای دارد و به دلیل وجود آرد برنج مانند ژله متلاطم است. در قدیم این ترحلوا را به دو رنگ سفید و زعفرانی درست می کردند و به صورت الماس به قطر تقریبی ۷ سانتی متر برش می دادند که یکی سفید و دیگری زرد در کنار هم قرار می گرفت. تهیه این ترحلوا یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان می برد. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه حلوا برای سرگرمی روز همراه باشید
ضروری ترین مواد برای حلوا | |
شیر پر چرب | 4 تا 5 فنجان |
اب | 2 فنجان |
نشاسته | 1 فنجان |
گل سرخ | 1 فنجان |
قند | 2 فنجان |
آرد برنج | نصف فنجان |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | کافی |
طرز تهیه حلوا
مرحله اول
برای تهیه یک حلوای لذیذ و خاص، در ابتدای کار شیر با چربی بالا را در ظرف تفلون یا نچسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مدت یک لیوان آب، نشاسته و گلاب را در ظرف دیگری مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
سپس به شیر اضافه می کنیم. سپس شکر، آرد برنج و یک لیوان دیگر آب را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. توجه داشته باشید که باید سی تا چهل دقیقه به هم زدن ادامه دهیم تا مخلوط غلیظ شود.
سطح سوم
بافت مواد باید طوری باشه که وقتی با قاشق هم میزنیم رد قاشق روی مواد باقی بمونه. در پایان پخت روغن مایع را اضافه می کنیم. نیمی از مواد را در ظرف پیرکس بریزید و نیمی دیگر از مواد را روی مواد زعفران سفید بریزید.
مرحله چهارم
این دو ماده با هم مخلوط نمی شوند و جای نگرانی نیست و می توانیم با خیال راحت آنها را روی هم بریزیم. مواد زعفران روی مواد سفید باقی می ماند. کنار بگذارید تا خنک و سفت شود. سپس آن را برش می دهیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
5
12