آشپزی

طرز تهیه ته انداز ماهی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ته انداز ماهی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سس ماهی

سس ماهی یک غذای خوشمزه و اصیل جنوبی است که با مواد آماده و با روشی ساده تهیه و آماده می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه سس ماهی برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
فیله ماهی 4-6 عدد
برنج 4 لیوان
گشنیز 500 گرم
که باید انجام شود 200 گرم
شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری
سیر خشک شده 1 گیاه
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
فلفل هندی 5 تکه
پیاز خرد شده 2 عدد
کره کافی
کشمش 100 گرم

طرز تهیه سس ماهی

مرحله اول

ابتدا پیاز را خلال کنید و سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا روشن شوند سپس سبزیجات ماهی را که شامل گشنیز و گشنیز می شود بشویید. رازیانه و کنار بگذارید..

مرحله دوم

بعد از خشک شدن آب اضافی سبزی ها آنها را نگینی خرد می کنیم و به پیازها اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا آب آنها گرفته شود و رنگ سبزی ها تیره و تغییر کند، سپس سیر خشک را هم زده و به سبزی اضافه می کنیم. و سرخ کنید تا طعم سیر آزاد شود.

سطح سوم

سپس فلفل هندی خشک را خرد کرده و پودر کرده و به همراه مقداری زردچوبه به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس مقداری کشمش را که از قبل تمیز کرده اید به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ کشمش طلایی شود.

مرحله چهارم

سپس مقداری شنبلیله خشک را روی مواد بریزید و کمی تفت دهید سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید سپس ماهی هایی را که به اندازه های دلخواه برش داده اید بشویید و کمی نمک بزنید و کمی زردچوبه به آنها اضافه کنید.

مرحله پنجم

سپس برنج خیس خورده را در قابلمه ای که نصف آن پر از آب جوش است بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و کمی نمک و روغن مایع به آن اضافه کنید و بگذارید 7-8 دقیقه بجوشد سپس برنج را آبکش کنید.

مرحله ششم

حالا در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود سپس تکه های ماهی را کف تابه کاملا بچینید و حرارت را کم کنید و یک لایه برنج آبکش شده را روی ماهی بریزید و ماهی را صاف کنید. سطح برنج

مرحله هفتم

سپس یک لایه از مخلوط سبزیجات را روی برنج بریزید و به همین ترتیب یک لایه برنج و سپس یک لایه سبزی بریزید تا تمام شود، هر لایه را که ریختید با کفگیر فشار دهید تا بعد از پخت و دم کشیدن برنج به راحتی برمی گردد و ظاهر غذا خراب نمی شود.

مرحله هشتم

بعد از اینکه غذا خوب پخت و طعم و عطر همه مواد با هم ترکیب شد، قابلمه را برگردانید و غذا را از قابلمه خارج کنید، سپس در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری برگ رازیانه و نعنای تازه و با هم تزیین کنید. با ترشی و انواع دارچین سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا