طرز تهیه ته انداز ماهی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ته انداز ماهی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سس ماهی
سس ماهی یک غذای خوشمزه و اصیل جنوبی است که با مواد آماده و با روشی ساده تهیه و آماده می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه سس ماهی برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
فیله ماهی | 4-6 عدد |
برنج | 4 لیوان |
گشنیز | 500 گرم |
که باید انجام شود | 200 گرم |
شنبلیله خشک | 1 قاشق غذاخوری |
سیر خشک شده | 1 گیاه |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل هندی | 5 تکه |
پیاز خرد شده | 2 عدد |
کره | کافی |
کشمش | 100 گرم |
طرز تهیه سس ماهی
مرحله اول
ابتدا پیاز را خلال کنید و سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا روشن شوند سپس سبزیجات ماهی را که شامل گشنیز و گشنیز می شود بشویید. رازیانه و کنار بگذارید..
مرحله دوم
بعد از خشک شدن آب اضافی سبزی ها آنها را نگینی خرد می کنیم و به پیازها اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا آب آنها گرفته شود و رنگ سبزی ها تیره و تغییر کند، سپس سیر خشک را هم زده و به سبزی اضافه می کنیم. و سرخ کنید تا طعم سیر آزاد شود.
سطح سوم
سپس فلفل هندی خشک را خرد کرده و پودر کرده و به همراه مقداری زردچوبه به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس مقداری کشمش را که از قبل تمیز کرده اید به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ کشمش طلایی شود.
مرحله چهارم
سپس مقداری شنبلیله خشک را روی مواد بریزید و کمی تفت دهید سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید سپس ماهی هایی را که به اندازه های دلخواه برش داده اید بشویید و کمی نمک بزنید و کمی زردچوبه به آنها اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس برنج خیس خورده را در قابلمه ای که نصف آن پر از آب جوش است بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی نمک و روغن مایع به آن اضافه کنید و بگذارید 7-8 دقیقه بجوشد سپس برنج را آبکش کنید.
مرحله ششم
حالا در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس تکه های ماهی را کف تابه کاملا بچینید و حرارت را کم کنید و یک لایه برنج آبکش شده را روی ماهی بریزید و ماهی را صاف کنید. سطح برنج
مرحله هفتم
سپس یک لایه از مخلوط سبزیجات را روی برنج بریزید و به همین ترتیب یک لایه برنج و سپس یک لایه سبزی بریزید تا تمام شود، هر لایه را که ریختید با کفگیر فشار دهید تا بعد از پخت و دم کشیدن برنج به راحتی برمی گردد و ظاهر غذا خراب نمی شود.
مرحله هشتم
بعد از اینکه غذا خوب پخت و طعم و عطر همه مواد با هم ترکیب شد، قابلمه را برگردانید و غذا را از قابلمه خارج کنید، سپس در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری برگ رازیانه و نعنای تازه و با هم تزیین کنید. با ترشی و انواع دارچین سرو کنید.
5
2