آشپزی

طرز تهیه ته چین شوید پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ته چین شوید پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شوید تهین برنج

تکین شوید پلو یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار است که می توانید با مواد اولیه و دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه شوید تهین برنج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 3 فنجان
رازیانه خشک 3 قاشق غذاخوری
ذرت کنسرو شده 3 قاشق غذاخوری
قارچ 4 عدد
پیاز 1 قطعه
ماست 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه شوید تهین برنج

مرحله اول

برای تهیه شوید پلو خوشمزه ابتدا برنج را بشویید و در ظرفی حاوی آب و کمی نمک بریزید سپس برنج را به مدت 1 الی 2 ساعت در آب بگذارید تا کاملا خیس بخورد.

مرحله دوم

بعد از این مدت قارچ ها را شسته و بزرگ ترین ها را کنار می گذاریم و بقیه را خرد می کنیم. حالا پیاز را نگینی خرد کرده و ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید.

سطح سوم

حالا مقداری روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها سرخ شوند. وقتی پیازها طلایی و سرخ شدند، مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا قارچ های ورقه شده را به تابه اضافه کنید، سپس حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها آب نریزند. وقتی قارچ ها کاملا سرخ و نرم شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و شروع به پختن برنج کنید.

مرحله پنجم

برای این کار یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب بجوشد سپس برنج را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. وقتی آب به جوش آمد، برنج را به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن تمام شود. بعد از این مدت یک دانه برنج را بین دو انگشت خرد می کنیم، وقتی برنج دور برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، برنج را آبکشی می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری از برنج آبکش شده را جدا می کنیم و همراه با ماست و زعفران پخته شده در ظرف مناسبی می ریزیم سپس خوب مخلوط می کنیم و در قابلمه مناسبی می ریزیم و به دیواره ها می چسبانیم.

مرحله هشتم

حالا قارچ سالم را کمی تفت دهید و در وسط قابلمه قرار دهید سپس مقداری از قارچ سرخ شده را روی برنج بریزید و باقی مانده برنج را با رازیانه خشک مخلوط کنید. سپس مقداری برنج با رازیانه در قابلمه می ریزیم.

مرحله نهم

حالا روی رازیانه را با مقداری ذرت و قارچ سرخ شده بپوشانید و ادامه دهید تا مواد تمام شود. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب قابلمه را با درب می بندیم.

مرحله دهم

در این مرحله درب قابلمه را می بندیم و روی شعله پخش کننده قرار می دهیم سپس به مدت 1 ساعت روی اجاق می گذاریم تا دم بکشد. بعد از این مدت برنج را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا