آشپزی

طرز تهیه توپک بیسکویتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه توپ های بیسکویتی

بیسکویت تاپک یکی از انواع دسرهای خوشمزه و جشن است که با مواد اولیه و دستور پخت متفاوت تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه توپ های بیسکویتی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای توپ های بیسکویت
بیسکویت پای بوربن 1 بسته
موز 1 قطعه
شکلات تلخ 150 گرم

طرز تهیه توپ های بیسکویتی

مرحله اول

برای تهیه یک توپ بیسکویتی خوشمزه در ابتدای کار بیسکویت کاج پنجم را با دست خوب خرد می کنیم. در مرحله بعد موز را با پشت چنگال له کرده و له کنید سپس همراه با بیسکویت های خرد شده در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا بیسکویت و موز را با دست خوب می گیریم تا یکدست شوند. سپس شکلات تلخ را خرد کرده و روی اجاق گاز می گذاریم تا شکلات کاملا آب شود، سپس بیسکویت های به اندازه گردو را از مخلوط جدا می کنیم.

سطح سوم

حالا گلوله های بیسکویت را در شکلات آب شده میغلطانیم سپس روی سینی پوشانده شده با کاغذ فر می چینیم. سپس سینی را در یخچال بگذارید و اجازه دهید گلوله ها به مدت 1 ساعت بماند.

مرحله چهارم

برای طعم بهتر توپ ها بهتر است 1 شب در یخچال بگذارید. در آخر گلوله ها را به ظرف دلخواه منتقل می کنیم و با بریلو تزئین می کنیم سپس با چای سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا