طرز تهیه توپک بیسکویتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه توپ های بیسکویتی
بیسکویت تاپک یکی از انواع دسرهای خوشمزه و جشن است که با مواد اولیه و دستور پخت متفاوت تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه توپ های بیسکویتی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای توپ های بیسکویت |
|
بیسکویت پای بوربن | 1 بسته |
موز | 1 قطعه |
شکلات تلخ | 150 گرم |
طرز تهیه توپ های بیسکویتی
مرحله اول
برای تهیه یک توپ بیسکویتی خوشمزه در ابتدای کار بیسکویت کاج پنجم را با دست خوب خرد می کنیم. در مرحله بعد موز را با پشت چنگال له کرده و له کنید سپس همراه با بیسکویت های خرد شده در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
حالا بیسکویت و موز را با دست خوب می گیریم تا یکدست شوند. سپس شکلات تلخ را خرد کرده و روی اجاق گاز می گذاریم تا شکلات کاملا آب شود، سپس بیسکویت های به اندازه گردو را از مخلوط جدا می کنیم.
سطح سوم
حالا گلوله های بیسکویت را در شکلات آب شده میغلطانیم سپس روی سینی پوشانده شده با کاغذ فر می چینیم. سپس سینی را در یخچال بگذارید و اجازه دهید گلوله ها به مدت 1 ساعت بماند.
مرحله چهارم
برای طعم بهتر توپ ها بهتر است 1 شب در یخچال بگذارید. در آخر گلوله ها را به ظرف دلخواه منتقل می کنیم و با بریلو تزئین می کنیم سپس با چای سرو می کنیم. نوش جان.