طرز تهیه جوجه کباب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز پخت مرغ کبابی
امروز اینجا هستیم تا طرز تهیه مرغ کبابی زعفرانی خوشمزه با رنگ و طعم عالی را به شما آموزش دهیم تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مرغ کبابی رستورانی برای چه فایده ای دارد؟ همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
مرغ متوسط | 1 قطعه |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
روغن مایع | 4 قاشق غذاخوری |
ماست | 4 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
زعفران آب پز | 4 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 4 قاشق غذاخوری |
دستور پخت مرغ سوخاری
مرحله اول
من آماده می کنم مرغ سوخاری با زعفران ابتدا مرغ را تمیز کرده و به تکه های مناسب برای مرغ سوخاری برش می دهیم سپس تکه های مرغ را در یک کاسه بزرگ و جادار قرار می دهیم. سپس زعفران پخته شده را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مرغ را با دست زیر و رو می کنیم تا همه قسمت ها رنگی شود. پس از سرخ شدن مرغ، کره مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به تمام قسمت های گوشت برسد.
سطح سوم
در این مرحله ماست را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا تمام قسمت های گوشت با ماست آغشته شود. در آخر پیاز را به صورت دایره های بزرگ برش داده و همراه با آبلیمو و کمی نمک به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
مواد را خوب مخلوط کنید تا همه قسمت های گوشت طعم دار شود سپس روی کاسه را سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم دار شود. اگر عجله ندارید اجازه دهید گوشت ۱۲ ساعت در یخچال بماند و اگر عجله دارید حداقل ۲ ساعت بگذارید تا طعم دار شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه مرغ مزه دار شد آن را از یخچال خارج می کنیم و تکه های مناسب را روی سیخ می کشیم. در آخر یک گریل زغالی آماده می کنیم و سیخ ها را روی گریل می چینیم.
مرحله ششم
سیخ ها را مدام می چرخانیم تا مرغ یکدست پخته شود. بعد از آماده شدن مرغ کبابی کره و ۱ قاشق غذاخوری زعفران را مخلوط کرده و روی مرغ کبابی بمالید تا لذیذتر شود.