آشپزی

طرز تهیه جیب تاجر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

چگونه جیب تاجر درست کنیم

جیب تاجر یکی از فینگر فودهای خوشمزه با بافتی سبک و ترد است که می توانید از آن به عنوان یک پیش غذای شیک استفاده کنید و آن را با مواد مختلف پر کنید. برای معرفی کامل گام به گام چگونه جیب تاجر درست کنیم برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
نان تست 1 بسته
یک تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری کافی
مرغ و قارچ به مقدار مورد نظر
گوشت چرخکرده به مقدار مورد نظر
فلفل شیرین به مقدار مورد نظر
پیتزا با پنیر به مقدار مورد نظر

چگونه جیب تاجر درست کنیم

مرحله اول

من آماده می کنم جیب تاجر خوش طعم ابتدا کناره های برش ها را با چاقو برش دهید و کنار بگذارید، سپس دو برش را روی هم قرار دهید و با وردنه آن ها را بغلطانید تا برش ها کاملا به هم بچسبند.

مرحله دوم

سپس یک لیوان یا ظرف گرد دیگری را روی نان تست قرار دهید و اطراف آن را با چاقو برش دهید تا نان های گرد داشته باشید و مواد اضافی را کنار بگذارید.

سطح سوم

سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با چنگال هم میزنیم تا گلوله شده و بافت یکنواختی پیدا کنند سپس آرد سوخاری را در ظرف دیگری بریزید.

مرحله چهارم

حالا نان‌های گرد را در تخم‌مرغ‌ها فرو کنید و آن‌ها را بغلطانید تا نان‌ها کاملاً با تخم‌مرغ آغشته شوند، سپس بلافاصله آن‌ها را در آرد سوخاری فرو کنید تا تمام قسمت‌های نان تست با آرد سوخاری آغشته شود.

مرحله پنجم

سپس در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس نان رول ها را در روغن داغ سرخ کنید و وقتی رنگ طلایی گرفتند، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند.

مرحله ششم

در حین سرخ کردن وسط نان پف می کند، وقتی نان سرخ شد روی دستمال نخی قرار می دهیم تا چربی اضافی نان گرفته شود سپس به مدت یک ساعت در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود.

مرحله هفتم

بعد از خنک شدن کامل مارشمالوها را با چاقوی تیز از وسط نصف کنید چون مارشمالوها ترد و شکننده هستند مراقب باشید له نشوند و شکل و ظاهرشان خراب نشود.

مرحله هشتم

سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود سالاد یا ترکیبی از مرغ و قارچ سوخاری یا گوشت چرخ کرده و فلفل سرخ شده یا ژامبون گوشت و مرغ تهیه کنید.

مرحله نهم

سپس برش های نان تست که به نان جیبی معروف است را با یکی از مواد مورد علاقه خود که با قاشق داخل آن ریخته اید پر کنید تا نان از وسط باز نشود.

مرحله دهم

سپس با توجه به ذائقه و انتخاب خود می توانید مقداری پنیر پیتزا را که در حمام آب ذوب شده است، روی مواد داخل نان تست بریزید، می توانید از پنیر پیتزا نیز روی مواد داخل نان تست استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا