طرز تهیه حلوا ارده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه حلوا ارده
حلوا ارده همانطور که از نامش پیداست با ارده درست می شود و معمولا به عنوان میان وعده یا صبحانه سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوا ارده برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای حلوا ارده | |
کنجد سفید | 1 فنجان |
شیر خشک قنادی | 1 فنجان |
شکر پودر شده | ¾ فنجان |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه حلوا ارده
مرحله اول
من آماده می کنم حلوای ارده خوشمزه در ابتدای کار کنجد را در تابه مناسبی ریخته و روی حرارت بسیار ملایم تفت دهید تا طلایی شود. کنجد را تفت دهید تا کمی روغن آن خارج شود.
مرحله دوم
اگر کنجد طلایی شد و روغنش را پس نداد، اشکالی ندارد، ابتدا آن را به مخلوط کن یا آسیاب منتقل می کنیم، سپس خوب هم می زنیم تا کنجد داخل روغن بیفتد و آرد به دست آید.
سطح سوم
اگر کنجد پس از آسیاب روغن برنمیگرداند، ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد یا روغن مایع به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کنجد کاملا پودر شده و کاملاً با روغن یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله پودر قند را به همراه شیر خشک و پودر هل در ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سپس آرد را کم کم به ظرف اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حلوا یکدست شود.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که باید ارد را به صورت کنترل شده اضافه کنیم و این کار را تا زمانی که بافت حلوا منسجم شود ادامه دهیم. سپس کف و کناره های یک ظرف مربعی شکل را با کیسه فریزر کاملا می پوشانیم.
مرحله ششم
حالا برش های پسته و کنجد را روی کیسه فریزر پخش کنید سپس حلوا را به طور یکنواخت داخل ظرف بریزید و آن را صاف کنید. در آخر حلوا را با دست خوب فشار می دهیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله هفتم
در این مرحله حلوا را حداقل 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شود سپس با کمک پلاستیک فریزر از قالب خارج می کنیم و در ظرف سرو می گذاریم. در آخر حلوا را برش زده و سرو کنید.