طرز تهیه حلوا عمانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه حلوای عمانی
حلوای عمانی یکی از انواع حلوای ساده و خوشمزه در عمان است که برای مناسبت های خاص درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوای عمانی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم حلوای عمانی | |
نشاسته پالم | 1 لیوان و نیم |
شیرخشک | 1 فنجان |
قند | 5 لیوان |
پودر هل | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع یا کره | 1 فنجان |
قهوه عربی | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
اب | 9 و نیم لیوان |
گل سرخ | 1 فنجان |
آجیل | 1 فنجان |
طرز تهیه حلوای عمانی
مرحله اول
برای تهیه حلوای عمانی لذیذ ابتدا نشاسته خرما (ساگو) را با 2 و نیم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید سپس هم بزنید و بگذارید 4 ساعت در آب بماند تا خیس بخورد.
مرحله دوم
در این مرحله بعد از گذشت این مدت مخلوط نشاسته خرما و آب را به همراه شیر خشک در غذاساز ریخته و مخلوط می کنیم. بعد از آن شکر را در ظرف مناسبی ریخته و پس از آن ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
سطح سوم
حالا اجازه دهید شکر کاراملی شود سپس بقیه آب را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود. سپس مخلوط نشاسته خرما و پودر شیر را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن به شکر اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط ساگو را مدام هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود و پس از آن حلوا در قابلمه جمع می شود. سپس روغن مایع باقی مانده را به همراه گلاب به حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا که حلوا مخلوط شد، زعفران پخته شده را به همراه مغزها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس قهوه عربی را به همراه پودر هل به حلوا اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم.
مرحله ششم
در آخر حلوا را در قابلمه تکان می دهیم تا یکدست شود. سپس حلوا را در بشقاب مورد نظر بریزید و روی آن را با مغزهای مورد نظر تزیین کنید و سپس با چای زعفران تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.