آشپزی

طرز تهیه حلوا عمانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه حلوای عمانی

حلوای عمانی یکی از انواع حلوای ساده و خوشمزه در عمان است که برای مناسبت های خاص درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوای عمانی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم حلوای عمانی
نشاسته پالم 1 لیوان و نیم
شیرخشک 1 فنجان
قند 5 لیوان
پودر هل 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع یا کره 1 فنجان
قهوه عربی 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
اب 9 و نیم لیوان
گل سرخ 1 فنجان
آجیل 1 فنجان

طرز تهیه حلوای عمانی

مرحله اول

برای تهیه حلوای عمانی لذیذ ابتدا نشاسته خرما (ساگو) را با 2 و نیم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید سپس هم بزنید و بگذارید 4 ساعت در آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

در این مرحله بعد از گذشت این مدت مخلوط نشاسته خرما و آب را به همراه شیر خشک در غذاساز ریخته و مخلوط می کنیم. بعد از آن شکر را در ظرف مناسبی ریخته و پس از آن ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

سطح سوم

حالا اجازه دهید شکر کاراملی شود سپس بقیه آب را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود. سپس مخلوط نشاسته خرما و پودر شیر را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن به شکر اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط ساگو را مدام هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود و پس از آن حلوا در قابلمه جمع می شود. سپس روغن مایع باقی مانده را به همراه گلاب به حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا که حلوا مخلوط شد، زعفران پخته شده را به همراه مغزها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس قهوه عربی را به همراه پودر هل به حلوا اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم.

مرحله ششم

در آخر حلوا را در قابلمه تکان می دهیم تا یکدست شود. سپس حلوا را در بشقاب مورد نظر بریزید و روی آن را با مغزهای مورد نظر تزیین کنید و سپس با چای زعفران تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا