طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کاسه حلوای شیرازی
حلوا حلوا یکی از انواع حلوای ساده و پرطرفدار در شهر شیراز است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کاسه حلوای شیرازی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
آرد برنج | 1 فنجان |
اب | 2 فنجان پاپریکا |
روغن مایع | ½ فنجان پاپریکا |
قند | 2 فنجان پاپریکا |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | 3 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | ⅓ فنجان |
پودر هل | ½ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کاسه حلوای شیرازی
مرحله اول
من آماده می کنم کاسه حلوای شیرازی در ابتدای کار آرد برنج را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید. سپس آرد برنج را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که به دلیل متفاوت بودن آرد برنج نسبت به سایر آردها سریع می سوزد بنابراین برای جلوگیری از سوختن یا تغییر رنگ آن مدام آن را مخلوط می کنیم. بعد از 30-40 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.
سطح سوم
حالا اجازه می دهیم دمای آرد برنج با دمای محیط سازگار شود. وقتی آرد خنک شد، آب را با زعفران و پودر هل دم کرده، مرتب هم بزنید تا گلوله های آرد باز شوند.
مرحله چهارم
وقتی قوام حلوا یکدست و یکدست شد روغن مایع را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. بعد از آن دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام به هم زدن ادامه می دهیم تا حلوا نچسبد.
مرحله پنجم
در حین هم زدن شکر را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شکر در حلوا حل شود. وقتی حلوا جمع شد کره را اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن گلاب را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
مرحله ششم
وقتی رد قاشق روی حلوا باقی ماند و به قاشق نچسبید، حلوا آماده سرو است. در آخر تابه را از روی حرارت بردارید و حلوا را در ظرف مورد نظر بریزید سپس به دلخواه روی آن را با گلاب و پسته تزئین کنید. نوش جان.