طرز تهیه خاگینه هویج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه هویج هاگین
خاگینه هویج یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه هویج هاگین برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای هاگینا هویج | |
یک تخم مرغ | 5 تکه |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
هویج | 5 عدد وسط |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
پودر دارچین و پودر گل رز | کافی |
فشار دادن | کافی |
گردو خرد شده | کافی |
مواد لازم برای شربت خاگینه |
|
قند | 2 فنجان |
اب | 1 فنجان |
زعفران آب پز | کافی |
طرز تهیه هویج هاگین
مرحله اول
برای تهیه هویج خوشمزه ابتدا شربت را آماده می کنیم. برای این کار آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس اجازه دهید ذرات شکر حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله که ذرات شکر حل شد، زعفران پخته شده را به شربت اضافه کنید و هم بزنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا شربت خنک شود. سپس هویج را می شوییم سپس پوست آن را جدا می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله هویج را در قابلمه مناسبی می ریزیم سپس مقداری آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و اجازه می دهیم هویج در آب در حال جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود.
مرحله چهارم
حالا که هویج کاملا پخته شد از قابلمه خارج می کنیم و با رنده ریز رنده می کنیم. سپس تخم مرغ را در ظرف مناسبی اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا بافت آن از انعقاد خارج شود.
مرحله پنجم
حالا آرد را به تخم مرغ اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شود سپس بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس هویج رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله ششم
در این مرحله تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم و نیمی از مواد خگینا را داخل آن می ریزیم سپس پودر رزماری و پودر دارچین و گردو و هل له شده را می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا بقیه سس خاگین را به مواد اضافه می کنیم سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم خاگین به مدت 20 دقیقه کاملا بپزد. سپس وقتی هاگینا پخت، شربت را روی آن بریزید.
مرحله هشتم
در آخر اجازه دهید شربت بجوشد تا هاگین خورده شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. در آخر اجازه دهید خگینا کاملا خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید. نوش جان.