طرز تهیه خمیر جادویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خمیر جادویی
خمیر ماژیک یا همه منظوره یکی از پرکاربردترین خمیرها در آشپزی و پخت است که در تهیه انواع غذاها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه خمیر جادویی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خمیر جادویی | |
آب ولرم | 1 فنجان |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
مخمر فوری | 1 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
نمک | نوک یک قاشق چای خوری |
آرد سفید یا آرد گندم | 3 لیوان |
طرز تهیه خمیر جادویی
مرحله اول
برای تهیه خمیر ماژیکی ساده ابتدا آب ولرم را با شکر در ظرف مناسبی می ریزیم سپس مایه خمیر را به آب اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس روی کاسه را با بشقاب می پوشانیم.
مرحله دوم
حالا اجازه دهید مایه 10 دقیقه بماند تا عمل کند. سپس در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها و نمک را اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از انعقاد خارج شود.
سطح سوم
در این مرحله بعد از 10 دقیقه خمیر مایه را به تخم مرغ ها اضافه کنید سپس هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.
مرحله چهارم
حالا آرد را در 3 مرحله به مخلوط مایه اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر در ظرف جمع شود. سپس یک کاسه جداگانه را با کمی روغن مایع چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله روی کاسه خمیر را با سلفون یا کیسه فریزر بپوشانید سپس به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.
مرحله ششم
در نهایت بعد از این مدت روی سطح کار آرد بپاشید سپس پفک را بردارید و روی سطح کار قرار دهید. سپس خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز می دهیم و بعد از آن برای تهیه غذای مورد نظر استفاده می کنیم. نوش جان.