آشپزی

طرز تهیه خوراک بادمجان و ماست +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت بادمجان و ماست

غذای بادمجان و ماست یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل گام به گام طرز تهیه غذای بادمجان و ماست به ادامه مطلب بروید. سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بادمجان 500 گرم
ماست 500 گرم
پیاز 1 عدد وسط
پودر زیره 1 قاشق غذاخوری
پودر گشنیز 1.5 قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک هر کدام 1 قاشق چایخوری
فلفل چیلی و پودر فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری از هر کدام
کره ¼ فنجان
برگ بو 3 عدد

طرز پخت بادمجان و ماست

مرحله اول

برای تهیه یک غذای لذیذ با بادمجان و ماست، ابتدا بادمجان ها را بشویید سپس به صورت خلالی برش دهید. حالا برش های بادمجان را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یک کاسه آب و نمک قرار دهید.

مرحله دوم

پس از این مدت، برش های بادمجان را از آب و نمک جدا کرده، سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس یک تابه مناسب را گرم کنید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.

سطح سوم

حالا برش های بادمجان را در تابه بریزید و دو طرف آن را کاملا سرخ کنید. سپس یک قابلمه کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید سپس اجازه دهید روغن خوب داغ شود.

مرحله چهارم

حالا 1 قاشق چایخوری زیره را به همراه 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی و برگ بو به قابلمه اضافه می کنیم. سپس ادویه ها را تفت می دهیم تا زیره 100 درصد شود سپس به ماست اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید سپس پیاز را نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کنید. سپس پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود.

مرحله ششم

در این مرحله سیر را ریز رنده کرده و به همراه پودر گشنیز، بقیه پودر زیره، زردچوبه، نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا به ماهیتابه اضافه کنید، سپس تفت دهید تا عطر ادویه ها به دست شما برسد.

مرحله هفتم

سپس ۱ لیوان آب به ماهیتابه اضافه کنید و درب آن را ببندید و بگذارید ادویه ها بپزند. حالا درب تابه را بردارید و بگذارید داخل روغن بیفتد سپس ظرف مناسبی انتخاب کنید و مقداری از مخلوط ادویه را داخل آن بریزید.

مرحله هشتم

حالا برش های بادمجان را در بشقاب بچینید و ورقه های بادمجان را با ماست طعم دار بمالید سپس لایه لایه را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و با نان سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا