طرز تهیه خوراک بادمجان و ماست +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز پخت بادمجان و ماست
غذای بادمجان و ماست یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل گام به گام طرز تهیه غذای بادمجان و ماست به ادامه مطلب بروید. سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بادمجان | 500 گرم |
ماست | 500 گرم |
پیاز | 1 عدد وسط |
پودر زیره | 1 قاشق غذاخوری |
پودر گشنیز | 1.5 قاشق غذاخوری |
زردچوبه و نمک | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
فلفل چیلی و پودر فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری از هر کدام |
کره | ¼ فنجان |
برگ بو | 3 عدد |
طرز پخت بادمجان و ماست
مرحله اول
برای تهیه یک غذای لذیذ با بادمجان و ماست، ابتدا بادمجان ها را بشویید سپس به صورت خلالی برش دهید. حالا برش های بادمجان را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یک کاسه آب و نمک قرار دهید.
مرحله دوم
پس از این مدت، برش های بادمجان را از آب و نمک جدا کرده، سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس یک تابه مناسب را گرم کنید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.
سطح سوم
حالا برش های بادمجان را در تابه بریزید و دو طرف آن را کاملا سرخ کنید. سپس یک قابلمه کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید سپس اجازه دهید روغن خوب داغ شود.
مرحله چهارم
حالا 1 قاشق چایخوری زیره را به همراه 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی و برگ بو به قابلمه اضافه می کنیم. سپس ادویه ها را تفت می دهیم تا زیره 100 درصد شود سپس به ماست اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید سپس پیاز را نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کنید. سپس پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود.
مرحله ششم
در این مرحله سیر را ریز رنده کرده و به همراه پودر گشنیز، بقیه پودر زیره، زردچوبه، نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا به ماهیتابه اضافه کنید، سپس تفت دهید تا عطر ادویه ها به دست شما برسد.
مرحله هفتم
سپس ۱ لیوان آب به ماهیتابه اضافه کنید و درب آن را ببندید و بگذارید ادویه ها بپزند. حالا درب تابه را بردارید و بگذارید داخل روغن بیفتد سپس ظرف مناسبی انتخاب کنید و مقداری از مخلوط ادویه را داخل آن بریزید.
مرحله هشتم
حالا برش های بادمجان را در بشقاب بچینید و ورقه های بادمجان را با ماست طعم دار بمالید سپس لایه لایه را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و با نان سرو کنید. نوش جان.