طرز تهیه خوراک بلدرچین +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه غذای بلدرچین
غذای بلدرچین یکی از انواع غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه غذای بلدرچین برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بلدرچین ها | 4 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
دانه های انار ترش | ½ فنجان |
گردو | ⅓ شیشه |
سیر | 2 قرص 1 |
سبزیجات خشک اوجی | 1 قاشق غذاخوری |
ارباب بالو | 1 قاشق غذاخوری |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ½ قاشق غذاخوری |
آلو | 6 تا 7 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
مواد لازم برای مرینیت کردن بلدرچین |
|
پیاز | 1 قطعه |
سیر | 2 قرص |
فلفل | 1 قطعه |
آبلیموی تازه | کافی |
زعفران آب پز | کافی |
نمک، فلفل و فلفل | کافی |
طرز تهیه غذای بلدرچین
مرحله اول
برای تهیه غذای لذیذ برای بلدرچین ابتدا پیاز و سیر را پوست بگیرید سپس بشویید و خلال کنید. سپس فلفل را می شوییم، سپس آن را به صورت نگینی یا ورقه های درشت برش می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله بلدرچین ها را در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس پیاز، سیر، فلفل، نمک، فلفل سیاه، فلفل، آبلیموی تازه و دم کرده زعفران را به قابلمه با بلدرچین اضافه می کنیم.
سطح سوم
حالا مواد را با بلدرچین مخلوط می کنیم تا طعم ها به خوبی با گوشت بلدرچین ترکیب شوند. سپس روی ظرف را سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم بلدرچینها 4 ساعت در یخچال بمانند تا طعمها را بگیرد.
مرحله چهارم
در این مرحله بعد از سپری شدن این زمان، فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را می شوییم و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم، سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا پیاز را در تابه بریزید سپس تفت دهید تا پیاز کاملا قرمز و طلایی شود. سپس با استفاده از چاقو، گردو را به صورت دانه های ریز خرد کنید، سپس پوست سیر را جدا کرده و ریز رنده کنید.
مرحله ششم
در این مرحله نمک، زردچوبه، گردو، سیر و دانه های انار را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس سبزی های خشک را به مخلوط گردو اضافه می کنیم سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سبزی ها را خارج کنند.
مرحله هفتم
حالا رب انار را به همراه رب آلبالو به مواد اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم و حرارت را خاموش می کنیم و می گذاریم مواد کاملا خنک شوند. در این مدت تابه ای جداگانه روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هشتم
در این مرحله کمی روغن مایع داخل تابه می ریزیم سپس اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود. سپس بلدرچین های ترشی شده را از یخچال خارج می کنیم و در تابه می گذاریم و کاملا سرخ می کنیم.
مرحله نهم
حالا مواد میانی را داخل شکم بلدرچین ها می ریزیم. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع می ریزیم. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم.
مرحله دهم
در این مرحله که بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت و سبک شد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آلو را اضافه می کنیم و دوباره سرخ می کنیم و بعد بلدرچین های شکم پر را داخل سس گوجه فرنگی می زنیم.
مرحله یازدهم
حالا 1 تا 1 1/2 فنجان آب جوش به سس اضافه کنید، سپس هم بزنید. سپس درب قابلمه را می بندیم و می گذاریم سس کاملا جا بیفتد و بلدرچین ها را آماده می کنیم. در آخر بلدرچین را با برنج سرو می کنیم. نوش جان.