طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با مرغ با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه لوبیا سبز با مرغ
لوبیا سبز با مرغ یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که تهیه آن بسیار آسان است و می توانید برای تهیه آن از سبزیجات مختلف استفاده کنید. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه لوبیا سبز با مرغ به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
مرغ (ران یا سینه) | 3 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
زعفران آب پز | 3 قاشق غذاخوری |
هویج | 2 عدد |
لوبیا سبز | 200 گرم |
سیب زمینیها | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 1 قطعه |
فلفل سبز شیرین | 2 عدد |
برنج | 1 فنجان برای هر نفر |
زعفران آب پز برای تزیین برنج | کافی |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین غذا | کافی |
برای تزیین گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای برش دهید | 1 قطعه |
فلفل سبز شیرین برای تزئین | 3 عدد |
طرز تهیه لوبیا سبز با مرغ
مرحله اول: جوشاندن زعفران
ابتدا مقداری زعفران را در یک قابلمه کوچک بریزید، مقداری آب جوش اضافه کنید، در قابلمه را ببندید، اجازه دهید زعفران دم بکشد و غلیظ شود.
مرحله 2: در روغن داغ سرخ کنید
سپس تکه های مرغ را بشویید، خشک کنید، بنا به ذائقه خود می توانید از ساق یا سینه مرغ استفاده کنید، سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس تکه های مرغ را خوب سرخ کنید. .
مرحله 3: تکه های مرغ را برگردانید و همه قسمت ها را سرخ کنید
وقتی یک طرف مرغ ها سرخ شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر مرغ ها هم سرخ شوند، بعد از اینکه تمام قسمت های مرغ ها خوب سرخ شدند، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و مرغ ها را از تابه بردارید و در ظرف دیگری قرار دهید. .
مرحله چهارم: پیاز را برش داده و تفت دهید
سپس پیاز را پوست کنده و نازک خرد کنید سپس در همان ماهیتابه ای که مرغ ها را سرخ کرده اید کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را داخل آن بریزید و تفت دهید تا سبک شود. شفاف و نرم شود.
مرحله 5: ادویه ها را اضافه کرده و سرخ کنید
سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید، تفت دهید تا پیاز طلایی شود، سپس نمک و فلفل را روی مواد بریزید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل پخش شود، پس از اینکه ادویه ها خوب سرخ شدند، تکه های مرغ را روی پیاز قرار دهید. سوار کردن
مرحله ششم: هویج و لوبیا سبز را خرد کرده و به مواد اضافه کنید
سپس هویج ها را پوست بگیرید و حلقه های متوسط برش دهید و روی مرغ ها بریزید سپس لوبیا سبزهایی را که از قبل جدا کرده اید و شسته اید به قطعات متوسط برش دهید و داخل مواد بریزید و مخلوط کنید و مخلوط کنید.
مرحله هفتم: سیب زمینی ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید
سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته ابتدا دایره ای برش دهید سپس به صورت مکعبی متوسط برش بزنید و سیب زمینی های خرد شده را بشویید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید.
مرحله 8: سیب زمینی ها را ورقه ای برش دهید
به جای این که سیب زمینی ها را به این شکل به مواد اضافه کنید، می توانید سیب زمینی ها را به دلخواه خلال کنید، بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن کشیده شود، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن نرم شود. پخته شده است
مرحله 9: سیب زمینی های ورقه شده را سرخ کنید
سیب زمینی ها را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند و در حین سرخ کردن سیب زمینی ها را هر از چند گاهی هم بزنید تا نسوزند و خشک نشوند و همه قسمت ها به طور یکنواخت قرمز و طلایی شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله 10: استفاده از سیب زمینی سرخ کرده برای غذا
سپس سیب زمینی های سرخ شده را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید و پس از پخت و آماده شدن غذا، سیب زمینی های سرخ شده را در کنار ظرف یا روی مواد آن قرار دهید و به عنوان سرخ کرده استفاده کنید.
مرحله یازدهم: زعفران خشک شده را روی مواد بریزید
توجه داشته باشید که برای سبزیجات داخل قابلمه می توانید از هر نوع سبزی دیگر مانند کلم بروکلی، کدو حلوایی یا گل کلم استفاده کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله دوازدهم: آب را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم بپزید
زعفران را طوری روی مواد بریزید که تمام تکه های مرغ کاملا با زعفران آغشته شود سپس مقداری آب داخل قابلمه بریزید و در آن را ببندید و بگذارید مرغ و سبزیجات به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم خوب بپزند. غلیظ شده است. بافت نرم است
مرحله سیزدهم: گوجه فرنگی و فلفل سبز شیرین را خرد کرده و به مواد اضافه کنید
در همین حین گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، نگینی خرد می کنیم، سپس در نیم ساعت آخر پخت به مواد داخل ظرف اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. آنها در
مرحله چهاردهم: همه مواد را با هم بپزید
مواد داخل قابلمه را کمی هم بزنید تا عطر و طعم فلفل سبز از مواد گرفته شود و دوباره در قابلمه را ببندید و نیم ساعت دیگر بگذارید همه مواد با هم بپزند و مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله 15: خوراک لوبیا سبز مرغ را در ظرف مناسبی بریزید
بعد از آماده شدن غذا، ظرف را از روی اجاق بردارید و کنار بگذارید تا از دمای اولیه محیط کمی افت کند، سپس غذای لوبیا سبز و مرغ را در ظرف مربوطه بریزید، سعی کنید سبزیجات را جداگانه در ظرف مناسب قرار دهید. راه جذاب
مرحله شانزدهم: روی ظرف را با لوبیا سبز با گوجه فرنگی و فلفل تزیین کنید
سپس اگر از سیب زمینی سرخ شده استفاده می کنید آن ها را کنار ظرف قرار دهید سپس روی ظرف را با چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه و چند حلقه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای تزیین کنید. از مواد مورد علاقه خود برای تزیین ظرف بابا به سلیقه خود استفاده کنید.
مرحله هفدهم: برنج را تزیین کرده و ظرف مرغ لوبیا سبز را سرو کنید
سپس برنجی را که همزمان با پختن غذا پخته و پخته اید در ظرف مناسبی بریزید سپس روی آن را با مقداری زعفران آب پز غلیظ تزیین کنید و سپس لوبیا سبز را با مرغ به عنوان غذای لذیذ با برنج زعفرانی سرو کنید، سالاد و ترشی سرو کنید. ، انواع دارچین و تاپینگ.