طرز تهیه خورشت قیمه بدون گوشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورشت قیمه بدون گوشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه خورش قیسی بدون گوشت
خورش قیمه بدون گوشت یکی از خورش های خوش طعم و لذیذ است که به روش های مختلف با مواد مختلف بسیار راحت تهیه می شود.این خورش ساده و خوش طعم که بدون استفاده از گوشت تهیه می شود بسیار مقرون به صرفه و مقرون به صرفه است. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
لپه ها | 130 گرم |
هویج | 3 عدد |
کلم ماه بزرگ | 1 قطعه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
پوست لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | کافی |
پودر کاری و فلفل سیاه | کافی |
پودر زنجبیل و چوب دارچین | به مقدار مورد نظر |
زعفران آب پز غلیظ | به مقدار مورد نظر |
برنج زعفرانی | کافی |
سیب زمینی برای سرخ کردن | کافی |
طرز تهیه خورش قیسی بدون گوشت
مرحله 1: لپه ها را در آب خیس کنید
ابتدا لپه ها را از شب قبل در قابلمه بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و بگذارید لپه ها از عصر تا صبح یا حداقل چند ساعت قبل از پخت خوب خیس بخورند تا تورم آنها از بین برود زودتر بپزید.
مرحله دوم: پیاز را رنده کرده و تفت دهید
سپس در حین پخت پیاز را پوست گرفته و شسته و رنده کنید سپس پیازهای رنده شده را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی سرخ شده و آب آن گرفته شود. کمی روغن به آن اضافه کنید.
مرحله 3: لپه ها را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کنید
پیاز را در روغن تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود، سپس لپه را که خوب خیس کرده ایم به پیاز اضافه می کنیم، کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس ادویه هایی که شامل فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زنجبیل است اضافه می کنند. و پودر کاری را به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم: هویج ها را برش داده و تفت دهید
ادویه ها را کمی تفت دهید تا عطرشان به مواد کشیده شود، سپس هویج های پوست کنده را خلال کنید و در قابلمه بریزید و کمی سرخ کنید.
مرحله 5: پخت رب گوجه فرنگی و نمک
هویج را بعد از حدود 3-4 دقیقه تفت دادن مقداری رب گوجه فرنگی داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ آن پخش شود و وقتی رنگ رب کمی تیره شد مقداری نمک روی مواد بریزید. پس خوب است.با هم مخلوط کنید.
مرحله ششم: ادویه ها و آب را اضافه کنید و خورش را بپزید
در مرحله بعد مقداری پوست لیمو و یک تکه چوب دارچین به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و عطر دارچین در مواد پخش می شود سپس کمی آب روی مواد می ریزیم و در قابلمه را می بندیم و می گذاریم خورش بپزد. گرمای متوسط.
مرحله هفتم: جوشاندن زعفران
برای تهیه خورش با قیمه حدود یک ساعت و نیم طول می کشد تا خورش با حرارت متوسط بجوشد، در این مدت مقداری زعفران را در ظرف کوچکی ریخته، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، بگذارید دم بکشد تا غلیظ شود. و رنگارنگ .
مرحله هشتم: آلو را در آب خیس کنید
سپس مقداری آلو بوچار را در ظرفی بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید سپس بگذارید نیم ساعت تا یک ساعت خیس بخورد و بافت آن نرم شود استفاده از آلو بوچار بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از آن استفاده نکنید.
مرحله 9: برش و تفت دادن کلم ماه
سپس کلم ماه را پوست بگیرید و بشوئید و ورقه ای برش دهید سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس کلم های خرد شده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید.
مرحله دهم: زردچوبه را به کلم اضافه کنید و داخل مواد خورش بریزید
سپس مقداری زردچوبه به کلم قمری اضافه می کنیم، دوباره تفت می دهیم تا زردچوبه روشن شود و کلم ها خوش رنگ شده و رنگ آنها تغییر کند، در نیم ساعت آخر پخت خورش، قابلمه را بردارید و کلم قمری تفت داده شده را به آن اضافه کنید. .
مرحله یازدهم: رب انار و آلو را به خورش اضافه کنید
سپس مقداری رب انار را در قابلمه بریزید و با بقیه مواد خوب مخلوط کنید تا عطر و طعم رب انار به خورد مخلوط برود سپس آلوهای خورشتی خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و با همزن بزنید تا با هم بپزند. بقیه مواد و از طعم آنها لذت ببرید.
مرحله دوازدهم: زعفران پخته شده را به مواد خورش اضافه کنید
سپس زعفران آب شده غلیظ را روی مواد داخل قابلمه بریزید، هم بزنید تا رنگ آن روشن شود، با افزودن زعفران، عطر و طعم آن با همه مواد ترکیب می شود، دوباره در قابلمه را می بندیم و می گذاریم همه مواد با هم بپزند و طعم آن ها بپزد. ترکیب کردن
مرحله 13: سیب زمینی ها را خرد کنید
در همین حین مقداری سیب زمینی را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید، سیب زمینی ها را بشویید و در سبدی بریزید و اجازه دهید آب اضافی آنها گرفته شود سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله چهاردهم: سیب زمینی ها را سرخ کنید
سپس سیب زمینی ها را در روغن داغ بریزید و تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند و طلایی شوند، سیب زمینی ها را در تابه هم بزنید تا همه قسمت های آن قرمز و طلایی شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
مرحله 15: تابه را از روی حرارت بردارید
سیب زمینی ها را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید، سیب زمینی ها را نزدیک به زمان سرو سرخ کنید، پس از اینکه خورش خوب غلیظ شد و به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا حرارت اولیه کمی کاهش یابد. کاهش خواهد یافت.
مرحله شانزدهم: خورش و برنج را در ظرف های مناسب بریزید
سپس قیمه بدون گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و به سلیقه خود مقداری سیب زمینی سرخ شده روی آن بریزید سپس برنجی را که همزمان با خورش جوشیدید و پختید در ظرف مناسب دیگری بریزید.
مرحله هفدهم: غذا را تزئین کرده و سرو کنید
سپس روی برنج را با مقداری زعفران آب پز غلیظ که از قبل آماده کرده بودید تزیین کنید، سپس خورش قیمه را به عنوان یک غذای مقرون به صرفه و ساده که طعمی لذیذ و دلچسب دارد، همراه با سالاد، ترشی، سبزیجات، انواع دارچین و چاشنی ها سرو کنید.
5
2