طرز تهیه خورش آلبالو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش آلبالو
خورش آلبالو یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد برای دیدن آموزش کامل و قدم به قدم آن. طرز تهیه خورش آلبالو برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گیلاس | 2 فنجان |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | 2 قاشق غذاخوری |
اب | ½ فنجان |
سینه و ران مرغ | 400 گرم |
آب مرغ | 2 فنجان |
پیاز | 1 قطعه |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه خورش آلبالو
مرحله اول
برای تهیه یک خورش آلبالو خوشمزه در ابتدای کار سینه و پای مرغ را در قابلمه مناسبی قرار می دهیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سینه مرغ را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا سینه ها و پاهای مرغ را در آب جوش می گذاریم تا نیمه تمام شود سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس آلبالوها را شسته و هسته آن را جدا کرده و در قابلمه مناسبی قرار می دهیم.
سطح سوم
حالا شکر و آب پرتقال را با آلبالو به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلبالوها به مدت 30 دقیقه بپزند و سس غلیظ شود. بعد از این مدت آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن اضافه کنید، سپس سینه ها و ساق های نیم پز را در تابه بریزید و خوب سرخ کنید. حالا پیاز را درشت رنده کنید و به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود سپس مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و ادویه ها کاملا سرخ شده و بوی خامی ادویه ها از بین برود.
مرحله ششم
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و با آلبالو به قابلمه اضافه کنید. حالا درب قابلمه را ببندید و بگذارید خورش بجوشد تا کاملا جذب شود سپس خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج سرو کنید. نوش جان.