طرز تهیه خورش آلو زرشک +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش شاه توت
خورش الو زرشک یکی از خورش های محبوب ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش شاه توت برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سن مرغ | 400 گرم |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
آلو | 1 فنجان |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
زرشک | ½ فنجان |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
دارچین و کره | کافی |
طرز تهیه خورش شاه توت
مرحله اول
من آماده می کنم خورش آلو و شاه توت مجلسی در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد می کنیم سپس در ظرف مناسبی با کمی روغن می گذاریم. سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و پیاز را چند دقیقه تفت دهید.
مرحله دوم
بعد از اینکه پیازها سبک و شفاف شدند، سینه های مرغ را تقریبا خرد کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
سطح سوم
در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پاستا قهوه ای رنگ شود سپس 2 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ کاملا بپزد.
مرحله چهارم
اگر آلوهایمان به آرامی پخته شد باید در همان ابتدا به خورش اضافه کنیم اما اگر آلوها نرم شدند باید در 20 دقیقه آخر پخت خورش اضافه کنیم. بعد از 30 دقیقه آلوها را اضافه کنید و بگذارید بپزد.
مرحله پنجم
در همین حین در تابه کوچکی کمی روغن یا کره بریزید و بگذارید داغ شود سپس زرشک را با کمی شکر به تابه اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید تا زرشک براق و زیبا شود.
مرحله ششم
بعد از 15 دقیقه دیگر زرشک را به خورش اضافه کرده و مزه دار می کنیم و در صورت نیاز کمی نمک می زنیم. بعد از 5-10 دقیقه خورش ما آماده است و می توانیم آن را با برنج سرو کنیم.