آشپزی

طرز تهیه خورش آلو مسما شمالی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش آلو مسما شمالی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خام آلو مسما شمالی

خورش آلو مسما یکی از خورش های قدیمی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور دستور پخت زیادی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه خام آلو مسما شمالی برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 4 عدد
پیاز 3 عدد
آلو خورشتی 8 تا 12 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه خام آلو مسما شمالی

مرحله اول

برای تهیه خورش خوشمزه با آلو ابتدا تکه های مرغ را در تابه می گذاریم. سپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم.

مرحله دوم

در این مرحله تکه های مرغ را به مدت 20-30 دقیقه کنار می گذاریم تا طعم ادویه ها گرفته شود. بعد از این مدت ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم و چند قاشق روغن مایع اضافه می کنیم.

سطح سوم

بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا همه قسمت های مرغ به طور یکنواخت سرخ شوند، سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را به صورت خلال های یکدست و نازک برش می دهیم سپس به همراه کمی روغن به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا پیاز نرم شده و رنگ آن کاراملی شود سپس آلوها را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا آلوها را کمی تفت می دهیم سپس پوره گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی تغییر کند. سپس تکه های مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مواد را کمی تفت می دهیم تا یکدست شوند سپس 2 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و می گذاریم خورش روی حرارت کم جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش با آب بسیار کم سرو می شود.

مرحله هفتم

بعد از اینکه آب قابلمه تمام شد و خورش به روغن افتاد، آن را با نمک و فلفل سیاه می گذاریم و اجازه می دهیم خورش 10-15 دقیقه دیگر روی آتش بماند تا طعم ادویه ها گرفته شود.

مرحله هشتم

نکته ای که در مورد این خورش باید به آن توجه کنید این است که اضافه کردن ادویه های دیگر مانند شاهی، آب پرتقال یا رب انار به آن طعم خوبی دارد. در آخر خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا